Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Succesverhalen

> Hoe de Vroeg Academy drie vraagstukken rondom personeel oplostEen professionele onboarding, gevarieerde opleidingsmogelijkheden en goed geïnformeerde zzp’ers. Dit is de basis van de Vroeg Academy, de online bedrijfsacademy van Vroeg uit Bunnik. Het is een door SVH op maat gemaakt leerplatform dat aansluit bij de passies van de medewerkers. 
Lees verder >>

> Bedrijfsacademy maakt De Hof nog aantrekkelijker om voor te werken 

Bij De Hof staan leerlingen in de rij voor een stage, omdat de leermeesters ze zo goed begeleiden. Met hun nieuwe Bedrijfsacademy doet De Hof er een schepje bovenop.
Lees verder >>

> Hoe de bedrijfsacademy bijdraagt aan het thuisgevoel van dit Van der Valk hotelEen tweede thuis. Dat wil Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel zijn. En dan niet alleen voor de gasten, maar zeker ook voor de medewerkers. De bedrijfsacademy met SVH e-learnings speelt daarbij een mooie rol. HR-Manager Joyce Tjoelker legt uit waarom.
Lees verder >>

> De Hyatt Academy met SVH e-learning zorgt voor succesvolle onboardingHoe zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers goed voorbereid aan hun nieuwe baan beginnen? Dat ze de ins & outs weten over hun nieuwe werkplek, al voordat ze aan hun eerste werkdag beginnen? Met de Hyatt Academy! 
Lees verder >>

> De Rheezerbelten lanceert eigen academyHet opleiden en begeleiden van medewerkers heeft altijd een belangrijke rol gespeeld bij De Rheezerbelten. Het creëren van enthousiasme was een van de redenen om in samenwerking met SVH een eigen academy op te zetten. Leren en doorgroeien maakt het werk leuker en interessanter.
Lees verder >>

> Oud London Horeca Groep start eigen academy voor topteamHoe de Oud London Horeca Groep (waaronder Hotel Restaurant Oud London in Zeist) kijkt naar vernieuwing is echt passend in deze tijd. Een academy voegt veel toe! 
Lees verder >>

Terug naar de pagina Bedrijfsacademies >>

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.