Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
In het boek Personeel & organisatie voor de horeca ligt de nadruk op de inzetbaarheid van personeel. De kracht van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Een ondernemer of leidinggevende in een horecabedrijf moet kunnen omgaan met de problemen en oplossingen die gepaard gaan met de inzetbaarheid van personeel.
Personeel & organisatie voor de horeca bestaat uit twee delen: een deel waarin de nadruk ligt op theoretische kennis en een praktisch deel. De twee boeken gebruik je naast elkaar gedurende het schooljaar, je hebt deze vanaf het begin allebei nodig.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.