Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Als Gespecialiseerd kok werk je in een keuken met meerdere afdelingen (parties), bijvoorbeeld de koude keuken of patisserie. Vaak werk je in luxe restaurants, waar je de bijzondere, creatieve of luxe gerechten bereidt. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van de menukaart en voor de inkoop van de ingrediënten. De kwaliteit van de gerechten die op de kaart staan worden door jou bewaakt. Je functioneert op hoog niveau, want alles moet voldoen aan de (hoge) verwachtingen van de gasten. Je geeft leiding aan de medewerkers binnen jouw partie en leerlingen of nieuwe medewerkers kunnen rekenen op jouw hulp.
Met het diploma Gespecialiseerd kok werk je als professioneel kok, kook je op hoog niveau in een specialiteitenrestaurant of begin je je eigen zaak.
Ben je op zoek naar een opleiding tot Gespecialiseerd kok? Ga dan naar horeca.nl.
De SVH-examens voor de keuken zijn gebaseerd op een kwalificatiedossier. Op basis van de eisen die de branche stelt aan een beginnend beroepsbeoefenaar, zijn de werkprocessen uit het kwalificatiedossier in nauwe samenspraak met de branche verder uitgewerkt. Op deze manier worden zowel de arbeidsmarktrelevantie van het diploma als de aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk geborgd. De vertaling van de eisen vanuit de branche is verwerkt in de toelichting op het kwalificatiedossier.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.