Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH Diploma kwijt of aanvragen

SVH Diploma kwijt?
Ben je je SVH Verklaring, je SVH Diploma Sociale Hygiëne of een ander diploma kwijt? Dan kun je hier een SVH Bewijs van Afgifte bestellen.

SVH Diploma of Certificaat niet ontvangen?
Heb je je SVH Certificaat of Diploma niet ontvangen maar ben je wel geslaagd voor het examen? Laat dit dan binnen zes weken na de uitgifte van het SVH Certificaat of Diploma aan ons weten. Je ontvangt dan kosteloos een nieuw SVH Certificaat of Diploma per aangetekende post. Na die zes weken dien je een SVH Bewijs van Afgifte aan te vragen en te betalen.

SVH Diploma aanvragen?
Wil je een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen omdat je in het Register Sociale Hygiëne staat of omdat je een ander diploma hebt behaald dat recht geeft op het SVH Diploma Sociale Hygiëne?

Lees meer Sluiten
Spoedaanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Aanvraag SVH Bewijs van Afgifte

Ben je je Verklaring, Diploma of Certificaat kwijt? Heel vervelend, maar gelukkig is het vaak mogelijk om een SVH Bewijs van Afgifte te bestellen. Verwerkingstijd uiterlijk vier weken.

Spoedaanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag ter verzending per aangetekende post overgedragen aan PostNL.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne

Als je bent bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne of een mbo diploma hebt behaald die voorkomt op de lijst met de door de Lcsh erkende mbo-diploma’s kun je een SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen. Met het SVH Diploma Sociale Hygiëne heb je het officiële SVH diploma ook in handen. Verwerkingstijd uiterlijk vier weken.

Aanvraag SVH Diploma Sociale Hygiëne o.b.v Alcoholwetvergunning

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die als leidinggevende geregistreerd staan op een bestaande Alcoholwetvergunning (voorheen Drank- en Horecavergunning). Via deze aanvraag kun je het SVH Diploma Sociale Hygiëne aanvragen.

Aanvraag SVH Diploma tonen in SVH Diplomaregister

Deze aanvraag is bestemd om diploma's die behaald zijn vóór 1 augustus 2015 te kunnen tonen in het digitale SVH Diplomaregister. 

Diplomawaardering SVH Diploma

Wil je weten wat de waarde is van je behaalde SVH Diploma? Dan kun je een diplomawaardering aanvragen. De diplomawaardering kun je gebruiken om werkgevers inzicht te geven op welke niveau je opgeleid bent. De niveau-aanduiding betekent niet dat je diploma op (v)mbo-niveau wordt ingeschaald, het kan ook een branche diploma zijn (geweest) dat los staat van (v)mbo niveaus.

Aanvraag diploma SVH Wijn 2

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Wijnkennis 2 op basis van het examen van Examenwerk. Om in aanmerking te komen voor het SVH diploma, moet het mbo-diploma behaald zijn vanaf 2019. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Wijn 2 aanvragen.

Aanvraag diploma SVH Bier 1

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Bierkennis, op basis van het examen van Examenwerk. Om in aanmerking te komen voor het SVH diploma, moet het mbo-diploma behaald zijn vanaf 2019. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Bier 1  aanvragen.

Aanvraag diploma SVH Leermeester

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die in het bezit zijn van een mbo-diploma én van een bewijs van slagen voor het keuzedeel Praktijkopleider (K0087). Het keuzedeel Praktijkopleider moet aantoonbaar afgesloten zijn met het bijbehorende examen van Examenwerk, en de student moet alle kerntaken met een voldoende hebben afgerond. Via deze aanvraag kun je het Diploma SVH Leermeester aanvragen.

Aanvraag SVH Diploma Leermeester o.b.v. registratie als Praktijkopleider bij SBB

Deze aanvraag is bedoeld voor personen die bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) officieel en aantoonbaar geregistreerd zijn als Praktijkopleider. Als je officieel geregisteerd bent als praktijkopleider, ben je terug te vinden op www.stagemarkt.nlVia deze aanvraag kun je het SVH Diploma Leermeester aanvragen.

Registratie SVH Leermeester+

Heb je je diploma SVH Leermeester+ behaald? Vraag dan nu de Registratie SVH Leermeester+ aan zodat je kunt gaan werken met de SVH Praktijkbewijzen. Alleen met een registratie krijg je toegang tot de Werkopdrachten en kun je op basis van succesvol afgeronde werkopdrachten, een SVH Praktijkbewijs voor jouw lerende medewerker aanvragen. Deze registratie is 3 jaar geldig. Na 3 jaar verloopt de registratie en moet je deze opnieuw verlengen.

Aanvraag SVH Diploma Leermeester+ o.b.v. Werken met Werkstap

Wil je als Leermeester+ aan de slag en werk je al met Werkstap? Vraag dan nu het diploma SVH Leermeester+ aan. Zodra deze aanvraag is goedgekeurd en afgerond kan je de Registratie Leermeester+ aanvragen zodat je kunt gaan werken met de SVH Praktijkbewijzen. Alleen met een registratie krijg je toegang tot de Werkopdrachten en kun je op basis van succesvol afgeronde werkopdrachten, een SVH Praktijkbewijs voor jouw lerende medewerker aanvragen.

Aanvraag SVH Diploma BAS of KAS op basis van SVH Praktijkbewijzen

Als je alle SVH praktijkbewijzen hebt behaald, kun je het SVH Diploma Bedieningsassistent of Keukenassistent aanvragen. Om het diploma SVH Bedieningsassistent of Keukenassistent aan te kunnen vragen, moet je alle 15 Praktijkbewijzen voor Keukenassistent of alle 12 Praktijkbewijzen voor Bedieningsassistent halen voordat je deze aanvraag kunt doen.

 

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.