Verschillende mogelijkheden voor opleiders

Van het aanvragen van een presentexemplaar, inzien van de fondslijst of een offerte op te vragen voor bulkbestellingen tot het adviseren bij het opzetten van een opleiding en het organiseren van examens voor groepen.

Wij bieden examens aan voor verschillende vakgebieden in de horecabranche. Bij verschillende theorie- en praktijkexamens bieden we opleiders de mogelijkheid om zogenaamde projectexamens te bestellen voor een groep leerlingen/cursisten. De projectexamens kunnen alleen op rekening worden besteld. Daarvoor gaan we een samenwerkingsovereenkomst aan, waarna je kunt inloggen met een eigen zakelijk account om de examens te bestellen. Als je een projectexamen bestelt, zijn wij verantwoordelijk voor het examen en zorgen we voor een plaatselijke examencommissie en de examenmaterialen: bij een theorie-examen de opgavenboekjes en antwoordbladen en bij een beroepsexamen de beoordelingsformulieren en instructiekaarten. Heb je interesse of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Advies opzetten opleiding

Ben je van plan om een opleiding te starten of ben je al gestart met een opleiding en wil je met de examens en leermiddelen van SVH gaan werken? Wij hebben een whitepaper met bijhorend stappenplan ontwikkeld om tot een goede opleidingsstructuur te komen.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. 

Erkenningsregeling

Wil je als opleider jouw cursisten en/of bedrijven extra zekerheid geven over de kwaliteit van jouw opleidingen? Vraag dan de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen aan. Als jouw opleidingen branche-erkend zijn, mag je het SVH erkenningslogo gebruiken in je communicatiemiddelen. Ook worden deze opleidingen opgenomen in de lijst Branche-erkende opleidingen en de erkenning wordt vermeld in de cursuszoeker op horeca.nl.

Meer over erkenningsregelingen
Branche-erkend

Alle diploma’s van SVH zijn tot stand gekomen in nauw overleg met het bedrijfsleven en onderwijs en zijn erkend door koepelorganisaties, gildes en alle andere belangrijke branchepartijen.

Bekijk hier de Verklaring Diplomawaarde van de SVH branchediploma's.
 

Lees meer over branche-erkende opleiders
Korting op bulkbestellingen

Ben je van plan om een grotere bestelling te plaatsen? Neem dan contact op met onze Salesafdeling (sales+svh+nl) zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Offertes voor bulkbestellingen worden samengesteld vanaf 50 leermiddelen in één order met hetzelfde ISBN-nummer. Op een aantal leermiddelen geldt een uitzondering.

Lees meer over bulkkorting
Presentexemplaar

Ben je van plan om met onze leermiddelen te gaan werken? Dan kun je gratis een presentexemplaar aanvragen ter beoordeling van het betreffende leermiddel. Werk je al met onze leermiddelen? Dan kun je via hetzelfde formulier een docentexemplaar aanvragen.
 

Presentexemplaar aanvragen