De e-learning
Het leermiddel Duurzame horeca bestaat uit zeven magazines. Na een introducerend magazine, volgen er magazines waar verschillende onderwerpen en thema's worden uitgelicht waar een horecabedrijf in kan verduurzamen. Het bevat alle geheimen om jouw horecabedrijf te transformeren in een duurzaam paradijs. Ook wordt er kennis gedeeld over anders inkopen, voorkomen van voedselverspilling en beter en meer afval scheiden. Je leert ook op welke manier je met gasten, medewerkers en andere belanghebbenden over duurzaamheid communiceert en hen daarbij betrekt. Je maakt indruk op jouw gasten met heerlijke gerechten én een groen geweten.

Voor wie is SVH Duurzame horeca?
SVH Duurzame horeca is er voor de horecaprofessionals die zich willen verdiepen in het thema duurzaamheid en duurzaam ondernemen. Vanuit de arbeidsmarkt is er vraag naar professionals die op de hoogte zijn van dit thema en maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen.


Examen doen
Het is niet mogelijk om als particulier bij SVH het examen voor Duurzame horeca te doen. Om het diploma te halen, kun je bij een SVH erkende opleider een opleiding volgen, die wordt afgesloten met het examen SVH Duurzame horeca. Na het succesvol doorlopen van de opleiding en het afronden van het examen ontvang je het SVH erkende diploma via de opleider.