Boulanger en Patissier
Vanaf het schooljaar 2021-2022 zijn voor de specialistenopleidingen Patissier en Boulanger de theorieboeken van Bakery Institute door SVH in uitgifte genomen. De theorieboeken zijn voorzien van een geheel nieuwe vormgeving en het zijn twee échte naslagwerken geworden voor gebruik in de opleiding of voor de thuisbakker.

Brood & Banket
SVH en Bakery Institute sloegen de handen opnieuw ineen voor de ontwikkeling van het nieuwe leermiddel voor de Brood & Banket middelbare beroepsopleidingen niveau 2 Uitvoerend Bakker en niveau 3 Zelfstandig Werkend Bakker. Het materiaal voor niveau 4 Leidinggevende Bakkerij volgt in schooljaar 2023-2024. Het leermiddel is beschikbaar in het nieuwe e-learningplatform SVH Bakkerstalent, de online leeromgeving voor de bakkers van de toekomst.

Wil je meer weten over dit nieuwe leermiddel? Bekijk dan de leaflet, vraag een gratis demolicentie aan en schrijf je in voor de Brood & Banket nieuwsbrief. Zo blijf je altijd up-to-date van de laaste ontwikkelingen.

Mogelijk ook interessant voor jou: VMBO HBR