Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Voor de ontwikkeling van nieuw en eigentijds lesmateriaal voor de Brood & Banket, Patissier en Boulanger opleidingen in het middelbaar beroepsonderwijs hebben Bakery Institute en SVH de handen ineengeslagen. Lees meer over deze samenwerking in dit nieuwsbericht.
Boulanger en Patissier
Vanaf het schooljaar 2021-2022 zijn voor de specialistenopleidingen Patissier en Boulanger de theorieboeken van Bakery Institute door SVH in uitgifte genomen. De theorieboeken zijn voorzien van een geheel nieuwe vormgeving en het zijn twee échte naslagwerken geworden voor gebruik in de opleiding of voor de thuisbakker.
Brood & Banket
SVH en Bakery Institute sloegen de handen opnieuw ineen voor de ontwikkeling van het nieuwe leermiddel voor de Brood & Banket middelbare beroepsopleidingen niveau 2 Uitvoerend Bakker en niveau 3 Zelfstandig Werkend Bakker. Het materiaal voor niveau 4 Leidinggevende Bakkerij volgt in schooljaar 2023-2024. Het leermiddel is beschikbaar in het nieuwe e-learningplatform SVH Bakkerstalent, de online leeromgeving voor de bakkers van de toekomst.
Wil je meer weten over dit nieuwe leermiddel? Bekijk dan de leaflet, vraag een gratis demolicentie aan en schrijf je in voor de Brood & Banket nieuwsbrief. Zo blijf je altijd up-to-date van de laaste ontwikkelingen.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.