Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Als manager of bedrijfsleider fastservice ben je eindverantwoordelijke binnen een fastservicebedrijf. Hier geef je leiding en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het personeelsbeleid. Je houdt bij of alle commerciële doelstellingen worden behaald en let erop dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd en dat de HACCP-richtlijnen en veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Als probleemoplosser weet jij het overzicht in de snelle wereld van de fastservice te behouden, bewaak je het concept van het bedrijf en ondersteun je jouw medewerkers tijdens de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer.
Met het diploma manager/bedrijfsleider fastservice kan je aan de slag als leidinggevende en eindverantwoordelijke in een fastservicebedrijf. Van een ijssalon, broodjeszaak of bedrijfskantine tot een cafetaria, buffetrestaurant of bezorgbedrijf; in deze tak van de horeca staat een goede en snelle service centraal tijdens het vaak korte verblijf van de gast. Jij bewaakt de kwaliteit en continuïteit binnen het gehele bedrijf en bedenkt hoe je de service kunt blijven verbeteren, rekening houdend met het personeel, inkoopbeheer en financiën. Van de bereiding van producten tot de verkoop, jij geeft het goede voorbeeld en coacht en begeleidt jouw medewerkers. Je kunt door scholing en ervaring jezelf ontwikkelen tot ondernemer van een fastservicebedrijf.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.