Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Leermeesterlintje

Wie verdient een Leermeesterlintje? Iedere (SVH) leermeester in de horeca kan een lintje verdienen. Hoe? Door tien jaar of langer een excellente leermeester in de horeca te zijn voor leerlingen!

SVH Leermeesterlintje voor excellete leermeesters in de horeca
Ken jij in jouw omgeving, binnen jouw bedrijf, organisatie of school iemand die zich als leermeester in de horeca bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt? Een leermeester die altijd het beste in leerlingen naar boven haalt? Iemand met een flinke dosis geduld en coachende vaardigheden? Een leermeester die met veel passie vakkennis overdraagt en die hét verschilt maakt binnen een leerbedrijf en voor de leerlingen? Dan nodigt SVH jou van harte uit die persoon voor te dragen voor een SVH Leermeesterlintje!

Hoe en waar aanvragen?
Het voordragen van een excellete horeca-leermeester voor een SVH Leermeesterlintje kan het hele jaar door. Om excellente leermeesters extra in het zonnetje te zetten worden toegekende SVH Leermeesterlintjes vaak op horecabeurzen uitgereikt. Je kunt ook iemand voordragen voor een uitreiking op een ander moment. Bijvoorbeeld bij een jubileum of een andere bijzondere gebeurtenis die te maken heeft met de activiteiten van die leermeester. De aanvraag moet minimaal 2 maanden vóór de eventuele uitreiking bij SVH binnen zijn. 

Hoog tijd dat iemand een SVH Leermeesterlintje krijgt?
Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, stuurt SVH jou alle benodigde informatie over de voorwaarden toe, waarmee jij de gehele voordracht kunt voltooien. Zodra alle voorwaarden zijn ingediend bij SVH, gaan wij na of de voorgedragen leermeester zich inderdaad verdienstelijk heeft gemaakt en of deze in aanmerking komt voor een SVH Leermeesterlintje. Hieronder vind je alvast de voorwaarden waaraan de voordracht moet voldoen.

Voorwaarden voor de voordracht

  • De leermeester is een (SVH) gediplomeerde leermeester
  • De leermeester is 10 jaar of langer werkzaam als (SVH) leermeester 

Motivatiebrief voor de voordracht: 

  • Wat is de verdienste van de kandidaat binnen het vakgebied? 
  • Wat heeft de kandidaat betekent voor het leermeesterschap?  
  • Wat zijn de maatschappelijke bijdragen van de kandidaat ten aanzien van het leermeesterschap?  
  • Hoeveel leerlingen heeft de leermeester (bij benadering) in totaal begeleid en/of opgeleid? 
  • Waarom is deze leermeester een excellente leermeester? 

Verklaring van de werkgever: 

  • Wat is de verdienste van de leermeester binnen het bedrijf? 
  • Wat is de werkervaring van de leermeester? 

Minimaal 3 testimonials van verschillende leerlingen:

  • Beschrijving waarom deze persoon een top-leermeester is

Om je aanvraag extra kracht bij te zetten, zou je ook nog een testimonial van een docent (van één van de (oud)leerlingen) kunnen bijvoegen.

Leermeester Richard Theisen ontvangt allereerste SVH Leermeesterlintje van Ricardo Eshuis, directeur van SVH

Het geheime ingrediënt dat ben jij.