Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

KHN Licenties

Ben je lid van KHN en vind je het belangrijk dat jij en je medewerkers zich blijven ontwikkelen? Zoek je naar een instrument om je mensen langer te binden aan jouw bedrijf of aan de bedrijfstak? Bekijk dan het aanbod van exclusieve licentie(s) voor ontwikkelingsmodules die je als lid van KHN kunt aankopen. Leven Lang Ontwikkelen loont!

In samenwerking met SVH biedt KHN interactieve lesstof aan voor verschillende beroepscontexten in de horeca. De e-learning is een op zichzelf staande leeromgeving en beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. In de e-learning ga je op een interactieve manier door de leerstof heen. In de films zie je hoe technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext. De e-learnings sluiten aan bij de SVH branchediploma’s en bevatten naast leerstof ook oefentoetsen. Hiermee kan jouw medewerker testen of hij de theorie heeft begrepen.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 1 maand na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid. Licenties kunnen eenvoudig verlengd worden door een nieuwe licentie toe te voegen aan het account.

Lees meer Sluiten
 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.