Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Arbeidsmarktonderzoek Horeca

SVH en KHN voeren jaarlijks een arbeidsmarktonderzoek uit voor de horeca. De uitkomsten worden gedeeld met de branche. Hieronder vind je de statistieken van de laatste jaren.

Persconferentie: hoe zien de nieuwe rollen en functies van de horeca er in de toekomst uit?
Ricardo Eshuis, directeur van SVH, maakte dinsdag 15 maart via een live persconferentie de resultaten bekend van het arbeidsmarktonderzoek 2020-2021 van SVH naar de nieuwe rollen en functies binnen de horeca voor een toekomstbestendige sector.

Bekijk hieronder de persconferentie terug. Lees hier meer over de toekomst van nieuwe rollen en functies binnen de horeca.

Arbeidsmarktonderzoek 2020

Arbeidsmarktonderzoek 2019

Arbeidsmarktonderzoek 2018


Voorheen werd het arbeidsmarktonderzoek door het Bedrijfschap Horeca en Catering uitgevoerd. Hun laatste onderzoek is in 2013 gedaan. Daarna is er een paar jaar geen nieuw onderzoek meer geweest. Het bedrijfschap is inmiddels opgeheven. SVH en KHN hebben hun verantwoorlijkheid genomen en vanaf 2017 het arbeidsmarktonderzoek voor de horeca weer opgepakt.

Het geheime ingrediënt dat ben jij.