Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Als specialist in kaas weet je alles van kaas. Daardoor kun je je gasten perfect adviseren. Je maakt indruk met jouw kennis en de combinatie van verschillende dranken en garnituren.
De specialisatie kaas kent drie niveaus: kaaskenner, kaasspecialist en fromager. SVH maakt voor deze niveaus examens en leermiddelen in de vorm van e-learnings. Zo kun je examen doen om het SVH Diploma Kaaskenner te halen. Wil je je daarna verder verdiepen in kaas? Haal dan het SVH Diploma Kaasspecialist, gevolgd door het hoogste diploma van de specialisatie kaas: SVH Diploma Fromager.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.