Van grote hotelketens tot kleinere horecagelegenheden. Een bedrijfsacademy is jouw complete alles-in-1 oplossing waarmee medewerkers snel up and running zijn in 4 stappen:

  • Preboarding
  • Onboarding
  • Inwerken
  • Professionaliseren

Wat biedt het platform?
Van vissen op zee tot de wijngaarden in Frankrijk. We nemen jouw medewerkers overal mee naartoe. Visueel leren is belangrijker dan ooit en daarom bevatten de e-learnings van SVH pakkende educatieve instructiefilms, interactieve opdrachten en mooie vakfoto’s. Zo leert de medewerker in de e-learnings van de avonturen van Bart en Lisa die pop-up restaurant De Proeftuin openen en kijken ze mee in hotels, restaurants en cafés.Waarom een SVH Bedrijfsacademy

  • Leuk en leerzaam groeien in je vak als horecamedewerker
  • Meer dan 250 e-learnings over food, drinks en hospitality
  • Hoogwaardige content met meer dan 700 instructievideo's
  • Direct kennis en skills vergroten en toepassen op de werkvloer
  • Dé opstap naar een SVH diploma behalen bij een erkende opleider


Eigen bedrijfsacademy
Voor jou als ondernemer is het e-learningplatform gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Stel zelf of met behulp van onze adviseurs het lesprogramma eenvoudig samen in je eigen bedrijfsacademy, zodat leerniveau of onderwerp altijd aansluiten op jouw doelstellingen. Om snel kennis te vergroten hebben we diverse panklare e-learnings voor bijvoorbeeld kok, leidinggevende bediening, manager/ondernemer en specialisaties als koffie, wijn of pizzaiolo. In het platform houd je makkelijk de voortgang en resultaten bij, zodat je precies kunt zien hoe het leerproces verloopt. Kennis vergroten is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Deze bedrijven gingen je voor:

Het e-learningplatform van SVH wordt inmiddels door honderden horecabedrijven, scholen en particuliere opleiders gebruikt en daar zijn we natuurlijk best trots op.

PakketoverzichtInteresse?
We kijken altijd naar ieders wensen en behoeften en passen e-learnings en lesprogramma’s hierop aan. Kunnen we jou als ondernemer, (HR-)manager of leidinggevende ook helpen met het inrichten van een eigen bedrijfsacademy voor jouw medewerkers? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan.

Of neem contact met ons op via 088 050 1500 of mail naar info+svh+nl, om te zien wat wij voor jou kunnen doen. Om jouw medewerkers snel te laten groeien in hun vak!