Van grote hotelketens tot kleinere horecagelegenheden. SVH Horecatalent is jouw complete alles-in-1 horeca-oplossing waarmee medewerkers snel up and running zijn in 4 stappen:

  • Preboarding
  • Onboarding
  • Inwerken
  • Professionaliseren

Wat biedt het platform?
Van vissen op zee tot de wijngaarden in Frankrijk. We nemen jouw medewerkers overal mee naartoe. Visueel leren wordt steeds belangrijker en daarom is het lesmateriaal van SVH ondersteund met pakkende educatieve films, interactieve opdrachten en mooie vakfoto’s. Zo leert de medewerker tijdens de e-learning van de avonturen van Bart en Lisa die pop-up restaurant De Proeftuin openen en kijken ze mee in hotels, restaurants en cafés.Waarom SVH Horecatalent

  • Leuk en leerzaam groeien in je vak als horecamedewerker
  • Meer dan 250 e-learnings over food, drinks en hospitality
  • Hoogwaardige content met meer dan 700 instructievideo's
  • Direct kennis en skills vergroten en toepassen op de werkvloer
  • Dé opstap naar een SVH branche-diploma

Eigen bedrijfsacademy
Voor jou als ondernemer is het platform gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Stel zelf of met behulp van onze adviseurs het lesprogramma eenvoudig samen in je eigen bedrijfsacademy, zodat leerniveau of onderwerp altijd aansluiten op jouw doelstellingen. Om snel kennis te vergroten hebben we diverse panklare online licenties voor bijvoorbeeld kok, leidinggevende bediening, manager/ondernemer en specialisaties als koffie, wijn of pizzaiolo. In het platform houd je makkelijk de voortgang en resultaten bij, zodat je precies kunt zien op welke punten het leerproces beter kan. Kennis vergroten is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Deze bedrijven gingen je voor:

SVH Horecatalent wordt inmiddels door honderden horecabedrijven, scholen en particuliere opleiders gebruikt en daar zijn we natuurlijk best trots op.

PakketoverzichtInteresse?
We kijken altijd naar ieders wensen en behoeften en passen licenties en lesprogramma’s hierop aan. Kunnen we jou als ondernemer, (HR-)manager of leidinggevende ook helpen met het inrichten van je eigen bedrijfsacademy op de werkvloer? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan.

Of neem contact met ons op via 088 050 1500 of mail naar info+svh+nl, om te zien wat wij voor jou kunnen doen. Om jouw medewerkers snel te laten groeien in hun vak!