Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Als 1e medewerker fastservice heb je het totale overzicht over de werkzaamheden op de werkvloer. Je werkt zelfstandig en hebt een coördinerende rol. Je rapporteert aan de manager/bedrijfsleider fastservice over het verloop van de dagelijkse werkzaamheden. Je delegeert de dagelijkse fastservice taken aan (beginnende) medewerkers en bewaakt de sfeer op de werkvloer. Als iemand die houdt van een uitdaging zie jij altijd kansen voor verbetering om de beste service aan jouw gasten te kunnen bieden.
Met het diploma 1e medewerker fastservice kan je aan de slag als assistent van de manager/bedrijfsleider fastservice in een fastservicebedrijf. Van een ijssalon, broodjeszaak of bedrijfskantine tot een cafetaria, buffetrestaurant of bezorgbedrijf; in deze tak van de horeca staat een goede en snelle service centraal tijdens het vaak korte verblijf van de gast. Je zorgt dat de regels worden nageleefd, dat de ontvangst en opslag van de geleverde goederen goed verloopt en dat er hygiënisch wordt gewerkt. Zo ben je samen met het team verantwoordelijk voor een goede ervaring van de gast. Je kunt door scholing en ervaring jezelf ontwikkelen tot manager/bedrijfsleider van een fastservicebedrijf.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.