SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
De titel Ondernemingsplan voor een horecabedrijf is medio 2017 gelanceerd. Samen met specialisten uit de horeca zoals SVH Meester en adviseur/ trainer Ton Lenting is dit boek ontwikkeld als sluitstuk van de opleiding Manager Ondernemer Horeca. In dit boek komen alle eerdere vakken uit de opleiding terug zoals Marketing & sales, Personeel & organisatie en Bedrijfseconomie.
Alle hoofdstukken die in het ondernemingsplan moeten zitten zijn in dit boek verwerkt. Als ondernemer moet er veel worden beschreven in het plan en moet je jezelf veel vragen stellen. Het boek neemt je mee en geeft een duidelijke uitleg over alles wat beschreven moet worden. De paragrafen in het boek zijn de leidraad voor het ondernemingsplan. De context staat centraal. Alle benodigde kennis voor het schrijven van een gedegen ondernemingsplan wordt behandeld aan de hand van de vele tips en concrete voorbeelden van ondernemers uit de horecabranche. Hierdoor is het een zeer praktisch boek.
Ondernemingsplan voor een horecabedrijf is speciaal bedoeld voor opleidingen in de horecasector. Ook voor horecaondernemers biedt deze methode een mogelijkheid om een bestaande situatie kritisch te evalueren.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.