Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Beste Leerbedrijf Horeca

Beste Leerbedrijf Horeca is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. Dit is goed voor de individuele leerbedrijven en de sector als geheel. Door hier jaarlijks aandacht aan te besteden zorgen we voor de best mogelijke praktijkopleiding voor de nieuwe generatie horecaprofessionals.

't Havenmantsje uit Harlingen winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020

Nomineren of aanmelden?

Besteedt een leerbedrijf voldoende tijd en aandacht aan leerlingen? Biedt het bedrijf een veilige leeromgeving, met voldoende balans tussen werk en leren? Naar dit soort zaken wordt gekeken tijdens Beste Leerbedrijf Horeca. Zowel leerlingen als docenten kunnen leerbedrijven die volgens hen kans maken op de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca’ nomineren via de website besteleerbedrijfhoreca.nl. Ook kan een leerbedrijf zichzelf aanmelden via de website.

Als leerbedrijf kans maken?

Gedurende de looptijd worden leerbedrijven actief gestimuleerd om hun beste beentje voor te zetten. Scoort een bedrijf onder gemiddeld op een onderdeel, dan worden er via het account direct handvatten getoond met handige tips en trucs om snel verbetering te realiseren. Zo ontwikkelt de wedstrijd zich van een momentopname naar een actieve verbeterperiode waarin alle betrokken partijen samen op zoek gaan naar het hoogst haalbare.

Volg de Beste Leerbedrijf Horeca op besteleerbedrijfhoreca.nl.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.