Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Media & Pers

SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) heeft als doel de vakbekwaamheid in de horeca te vergroten. Samen met partners uit het onderwijs, de politiek en het bedrijfsleven stellen we kwaliteitseisen voor de branche vast. Op basis daarvan ontwikkelt SVH examens en leermiddelen voor het onderwijs, opleiders en ondernemers. Ook beheren we de SVH Meestertitels en organiseren we diverse brancheactiviteiten.

Persvragen?

Ben je journalist of blogger? Met een interviewverzoek of vragen over SVH, vakbekwaamheid in de horeca, horeca en onderwijs of arbeidsmarktvraagstukken kun je bij SVH terecht. Neem dan contact op met directeur Ricardo Eshuis op nummer 06 – 81 48 62 87 of stuur een mail naar ricardo.eshuis@svh.nl. Voor dringende persvragen is dit nummer ook buiten kantoortijden bereikbaar. Bij geen gehoor kun je ook een WhatsApp bericht sturen.

Neem voor beeldmateriaal, logo’s en andere praktische verzoeken contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via marcom+svh+nl

Arbeidsmarktonderzoek

Jaarlijks doet SVH samen met KHN onderzoek naar de arbeidsmarkt in de horeca. Bekijk hier de rapportages van de laatste jaren.

Meer informatie:

Nieuws/persberichten en andere informatie over SVH en onze producten en diensten vind je hier:

Volg ons ook op social media:

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.