Van vmbo tot mbo en hbo, van praktijkonderwijs tot particulier onderwijs. SVH Horecatalent is voor scholen dé complete alles-in-1 horeca-oplossing waarmee studenten en leerlingen zich uitstekend voorbereiden op hun toekomstige baan in de horeca. Of het nu gaat om keukenassistenten, bedieningsassistenten, koks, gastvrouwen, gastheren, managers, ondernemers en alle rollen en fucties daar tussenin. Met SVH Horecatalent groeit iedereen in zijn vak!

Wat biedt het platform?
Van vissen op zee tot de wijngaarden in Frankrijk. In SVH Horecatalent nemen jouw studenten overal mee naartoe. Visueel leren is erg belangrijk en daarom is het lesmateriaal van SVH ondersteund met pakkende educatieve films, interactieve opdrachten en mooie vakfoto’s. Zo leert de student tijdens de online lessen van de avonturen van Bart en Lisa die pop-up restaurant De Proeftuin openen en kijken ze mee in hotels, restaurants en cafés.

Waarom SVH Horecatalent

  • Leuk en leerzaam groeien in je vak als horecastudent
  • Meer dan 250 e-learnings over food, drinks en hospitality
  • Hoogwaardige content met meer dan 700 instructievideo's
  • Direct kennis en skills vergroten en toepassen op de werkvloer van de stageplek

Online leeromgeving
Voor jou als docent is het platform gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Stel zelf of met behulp van onze adviseurs het lesprogramma eenvoudig samen in je eigen online leeromgeving, zodat leerniveau of onderwerp altijd aansluiten op jouw doelstellingen en alle kerndoelen. Om snel kennis te vergroten hebben we online licenties voor bijvoorbeeld kok, leidinggevende bediening, manager/ondernemer en specialisaties als koffie, wijn of pizzaiolo. In het platform houd je makkelijk de voortgang en resultaten bij, zodat je precies kunt zien op welke punten het leerproces beter kan per student. Kennis vergroten is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

SVH Horecatalent wordt inmiddels door honderden scholen, particuliere opleiders en horecabedrijven gebruikt en daar zijn we natuurlijk best trots op.

Interesse?
We kijken altijd naar ieders wensen en behoeften en passen licenties en lesprogramma’s hierop aan. Kunnen we jou als dcoent of opleider ook helpen met het inrichten van een online leeromgeving? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan.Of neem contact met ons op via 088 050 1500 of mail naar info+svh+nl, om te zien wat wij voor jou kunnen doen. Om jouw studenten of leerlingen te laten groeien in hun vak!