Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
Van het aanvragen van een presentexemplaar, inzien van de fondslijst of een offerte op te vragen voor bulkbestellingen tot het adviseren bij het opzetten van een opleiding en het organiseren van examens voor groepen.
Wij bieden examens aan voor verschillende vakgebieden in de horecabranche. Bij verschillende theorie- en praktijkexamens bieden we opleiders de mogelijkheid om zogenaamde projectexamens te bestellen voor een groep leerlingen/cursisten. De projectexamens kunnen alleen op rekening worden besteld. Daarvoor gaan we een samenwerkingsovereenkomst aan, waarna je kunt inloggen met een eigen zakelijk account om de examens te bestellen. Als je een projectexamen bestelt, zijn wij verantwoordelijk voor het examen en zorgen we voor een plaatselijke examencommissie en de examenmaterialen: bij een theorie-examen de opgavenboekjes en antwoordbladen en bij een beroepsexamen de beoordelingsformulieren en instructiekaarten. Heb je interesse of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op.
Ben je van plan om een opleiding te starten of ben je al gestart met een opleiding en wil je met de examens en leermiddelen van SVH gaan werken? Wij hebben een whitepaper met bijhorend stappenplan ontwikkeld om tot een goede opleidingsstructuur te komen.
Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.
Wil je als opleider jouw cursisten en/of bedrijven extra zekerheid geven over de kwaliteit van jouw opleidingen? Vraag dan de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen aan. Als jouw opleidingen branche-erkend zijn, mag je het SVH erkenningslogo gebruiken in je communicatiemiddelen. Ook worden deze opleidingen opgenomen in de lijst Branche-erkende opleidingen en de erkenning wordt vermeld in de cursuszoeker op horeca.nl.
Alle diploma’s van SVH zijn tot stand gekomen in nauw overleg met het bedrijfsleven en onderwijs en zijn erkend door koepelorganisaties, gildes en alle andere belangrijke branchepartijen. Daarnaast zijn de diploma’s BAS, KAS en Kok door SBB opgenomen op de website SBB Praktijkloket.
Bekijk hier de Verklaring Diplomawaarde van de SVH branchediploma's.
Ben je van plan om een grotere bestelling te plaatsen? Neem dan contact op met onze Salesafdeling (sales+svh+nl) zodat wij een offerte op maat kunnen maken.
Offertes voor bulkbestellingen worden samengesteld vanaf 50 leermiddelen in één order met hetzelfde ISBN-nummer. Op een aantal leermiddelen geldt een uitzondering.
Ben je van plan om met onze leermiddelen te gaan werken? Dan kun je gratis een presentexemplaar aanvragen ter beoordeling van het betreffende leermiddel.
Werk je al met onze leermiddelen? Dan kun je via hetzelfde formulier een docentexemplaar aanvragen.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.