SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Als gastronoom/sommelier werk je veelal in luxe restaurants en geef je adviezen aan gasten over het menu en bijpassende wijnen aan de hand van de wijnkaart. Je helpt daarbij de gasten in het maken van wijn-spijscombinaties en verleent hen de beste service. Wanneer jouw gasten een keuze hebben gemaakt serveer je het gerecht uit aan tafel, of je doet een tafelbereiding. Ervaringen van gasten en collega’s analyseer je en neem je mee om tot nieuwe inzichten te komen in de gastronomie en menuleer. Het is dan ook belangrijk dat je binnen jouw vak goed naar de wensen en behoeften van de gast luistert. Je werkt veelal zelfstandig en bent eindverantwoordelijk voor je werk en resultaten.
Een commerciële instelling is ook van belang. Je houd goed zicht op de kosten en baten en denkt actief mee met de groei van het bedrijf. Daarnaast help je nieuwe medewerkers op weg binnen het bedrijf.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.