Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Stichting Vakbekwaamheid Horeca
In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact. SVH staat achter de Nederlandse horeca.
Kerndoel
SVH heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren wij een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid in de branche. Bekijk het organigram van SVH.
Kwaliteit
Wij vinden het heel belangrijk dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. Daarom is SVH gecertificeerd volgens de norm NEN: ISO 27001. Dit is een kwaliteitssysteem voor informatiebeveiliging. Ook is SVH ingeschreven in het Register van de Autoriteit Persoonsgegevens. Om de kwaliteit van onze examens en examenprocedures te borgen, hebben we nog een aantal maatregelen genomen. Wil je weten welke dit zijn? Kijk onder het tabblad Kwaliteit.
HET SVH MAGAZINE 2021: EEN TOOLKIT VOOR HET WERVEN EN ONBOARDEN VAN NIEUWE MEDEWERKERS
(Nieuwe) medewerkers in de horeca: hoe werf, bind en behoud je ze? In het nieuwe digitale SVH Magazine is een toolkit voor horecaondernemers, -managers en HR-medewerkers en bevat inspiratie rondom het werven, binden en behouden van medewerkers.
Personeelstekort: een bekend probleem in de horeca. Helemaal nu de horeca weer geopend is na de maandenlange lockdown, hebben ondernemers moeite met het vullen van hun teams. Daarom heeft SVH met het nieuwe digitale SVH Magazine ervoor gekozen om deze speciaal te richten op horecaondernemers, -managers en HR-medewerkers. Het magazine is een toolkit voor horecaondernemers, -managers en HR-medewerkers met inspiratie rondom het werven, binden en behouden van medewerkers.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.