Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Instructiekaarten Bedieningsassistent en Keukenassistent

De set instructiekaarten voor Bedieningsassistent en Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Bedieningsassistent (BAS) en SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.

In zo’n 140 instructiekaarten zijn al de te leren praktijkhandelingen voor BAS & KAS verwerkt. De kaarten zijn door middel van verwijzingen verweven in het theorieboek, maar zijn ook afzonderlijk in te zetten. De stappen op de kaart zijn zowel in tekst als in beeld uitgelegd zodat studenten precies weten wat ze moeten doen om de handeling uit te voeren.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van de instructiekaarten.

De volgorde van de kaarten in de kaartenbak is gebaseerd op een logische leerlijn: ze gaan van eenvoudig en op zichzelf staande handelingen naar meer complexe en gecombineerde handelingen.

Instructiefilms
Van iedere kaart is ook een instructiefilm gemaakt met onze ambassadeurs Mounir Toub en Kim Poortman in de hoofdrol. Deze enthousiaste vakidioten leggen de kneepjes van het vak perfect uit! De films zijn te vinden in de online leeromgeving SVH Horecatalent. 
Bij aanschaf van de online jaarlicentie of het werkboek SVH Bedieningsassistent krijg je tevens toegang tot deze online filmlicentie.

Meer informatie over de vernieuwde methode voor BAS & KAS lees je hier

Lees meer Sluiten
€ 124,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052114217
Druk 1e druk, 2019
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.