SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
In elke horecazaak heb je een keuken. Of je nu in een restaurant, café, hotel of andere horecazaak komt, de arbeidsmarkt is altijd op zoek naar keukenpersoneel.
Lijkt het je leuk om ondersteunende werkzaamheden te doen in de keuken? Dan is de functie Keukenassistent misschien iets voor jou. Keukenassistent is een startfunctie, dat wil zeggen dat je veel kunt leren als je hiermee begint. Je voert diverse werkzaamheden uit in de keuken zoals de kok assisteren bij het koken, een planning maken, ingrediënten en materialen verzamelen, eenvoudige gerechten voorbereiden en je werkplek afruimen en schoonmaken. Met het branche-erkende diploma SVH Keukenassistent ben je direct waardevol voor de arbeidsmarkt. Je bent namelijk geschoold en klaar voor een instapfunctie en dat is waar de branche naar op zoek is.
De opleiding wordt afgesloten met een examen SVH Keukenassistent. Het is niet mogelijk om alleen een examen te doen, je zult altijd een opleiding moeten volgen. Het examen is gebaseerd op het kwalificatiedossier Entree (mbo-niveau 1).
Benieuwd hoe een examen SVH Keukenassistent eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video.
De SVH-examens voor de keuken zijn gebaseerd op een kwalificatiedossier. Op basis van de eisen die de branche stelt aan een beginnend beroepsbeoefenaar, zijn de werkprocessen uit het kwalificatiedossier in nauwe samenspraak met de branche verder uitgewerkt. Op deze manier worden zowel de arbeidsmarktrelevantie van het diploma als de aansluiting tussen onderwijs en beroepspraktijk geborgd. De vertaling van de eisen vanuit de branche is verwerkt in de toelichting op het kwalificatiedossier.
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.