Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Combinatiepakket Keukenassistent (Theorieboek + Werkboek)

Het combinatiepakket Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Keukenassistent (KAS).

Nieuwsgierig naar de inhoud en opmaak van het nieuwe boek?
Bekijk hier de eerste twee voorbeeldhoofdstukken van het werkboek en hier van het theorieboek.

Dit pakket bestaat uit de boeken:

Theorieboek
Het theorieboek is kort en bondig geschreven en geeft een helder overzicht van de te leren vaktechnieken. Alle belangrijke technieken voor het werken als keukenassistent komen aan bod: van hygiënisch werken en goederen opslaan tot basisbereidingen en van schoonmaak- en opdeeltechnieken tot dresseren en garneren.

Werkboek
Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werkboek volgen ook de thema’s en hoofdstukken van het theorieboek.

Online filmlessen
In de speciale online leeromgeving SVH Horecatalent kunnen studenten de 140 instructiefilms (van de instructiekaarten) bekijken en verschillende (theorie)oefentoetsen maken. Dit is ook de plek waar studenten hun BPV-opdrachten (praktijkhandelingen) kunnen afvinken. Bij aanschaf van het werkboek krijgt de student twee jaar toegang tot deze online filmlessen. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Wil je de complete methode bestellen?
De volledige methode voor SVH bedieningsassistent bestaat voor studenten uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving.
Om de methode compleet te maken bestel je naast het combinatiepakket ook:

Geen methode op papier gebruiken?
Als je volledig online aan de slag wil gaan, kies dan voor de online methode. Het theorieboek en het werkboek zijn in de vorm van een e-learning in SVH Horecatalent opgenomen, waarbij je ook toegang hebt tot de films.

Lees meer Sluiten
€ 99,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052114200
Druk 2019
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.