Over SVH

Stichting Vakbekwaamheid Horeca

Ben jij werkzaam in de horeca of ben je dat van plan? Gefeliciteerd, want de horecabranche biedt jou een wereldbaan: veelzijdig en met veel sociaal contact. In de horeca staan gasten centraal, jij zorgt ervoor dat gasten graag terugkomen.

Kerndoel

Ons doel is de vakbekwaamheid overal in de branche te vergroten en de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven te verbeteren. Dat doen we niet alleen. Samen met partners uit het onderwijs, politiek en het bedrijfsleven ontwikkelen we examens en leermiddelen voor opleiders, ondernemers en het onderwijs. We leggen de kwaliteitseisen van de branche vast en waarborgen kennis door het afnemen van examens. Ook doen we onderzoek in de branche en zijn we verantwoordelijk voor de SVH Meestertitels.

 

 

Wij vinden het heel belangrijk dat jouw persoonlijk gegevens bij ons in goede handen zijn. Daarom is SVH gecertificeerd volgens de norm NEN: ISO 27001:2013. Dit is een kwaliteitssysteem voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Informatiebeveiligingsbeheersysteem. Het toepassingsgebied waarop SVH ISO 27001:2013 heeft behaald is: het ontwikkelen en afnemen van examens, het registreren van gediplomeerden in een diplomaregister en het uitgeven van waardepapieren.

 
SVH ISO-gecertificeerd

SVH is ingeschreven in het Register van het College bescherming persoonsgegevens onder meldingsnummer 1586201. Dit betekent dat wij uw persoonsgegevens verwerken conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Bekijk het organogram van SVH.