Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Kwaliteit

ISO 27001

Wij vinden het heel belangrijk dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. Daarom is SVH gecertificeerd volgens de norm NEN: ISO 27001. Dit is een kwaliteitssysteem voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Informatiebeveiligingsbeheersysteem. Het toepassingsgebied waarop SVH ISO 27001 heeft behaald is: het organiseren van evenementen, het ontwikkelen en uitgeven van (digitale) leermiddelen en lesmethodes, het ontwikkelen en afnemen van examens, het registreren van gediplomeerden in diplomaregisters en het uitgeven van waardepapieren door SVH met als doel het vergroten van vakbekwaamheid in de horeca en het verbeteren van het imago van de horeca conform de Verklaring van Toepasselijkheid versie 2022.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Wij vinden het heel belangrijk dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. Daarom is SVH ingeschreven in het Register van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat wij jouw persoonsgegevens verwerken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

NLQF

De examens en diploma's van SVH zijn langs de meetlat van het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF gelegd. NLQF maakt duidelijk op welk niveau je studeert, ook bij een particuliere opleiding. Bovendien vergemakkelijkt NLQF de keuze voor een passende vervolgopleiding of stap in je carrière én kun je het niveau van jouw Nederlandse diploma vergelijken met een buitenlands diploma door de koppeling tussen NLQF en EQF (European Qualification Framework).  

Weten wat je waard bent
Een SVH diploma wat is ingeschaald in het raamwerk van NLQF, is te herkennen aan het NLQF-logo op het diploma. Het niveau van NLQF komt overeen met het niveau van het mbo. Dus als je een SVH Diploma hebt behaald met het logo NLQF 2, dan laat je met het diploma zien dat jouw werk- en denkniveau mbo-2 is. 

Op dit moment zijn de volgende kwalificaties van SVH ingeschaald en opgenomen in het Register NLQF:

  • SVH Bakkersassistent (NLQF niveau 1)
  • SVH Bedieningsassistent (NLQF niveau 1)
  • SVH Keukenassistent (NLQF niveau 1)
  • SVH Gastheer/-vrouw (NLQF niveau 2)
  • SVH Kok (NLQF niveau 2)
  • SVH Zelfstandig werkend kok (NLQF niveau 3)
  • SVH Gespecialiseerd kok (NLQF niveau 4)

Meer weten over NLQF? Kijk hier voor meer informatie.

SVH gecertificeerd als examenleverancier voor het mbo 

SVH is als organisatie geaudit door de Stichting Examenkamer en daarbij is vastgesteld dat SVH voldoet aan de door de overheid gestelde eisen voor examenleveranciers in het mbo. SVH is dus officieel gecertificeerd als examenleverancier voor het leveren van gevalideerde examens voor het middelbaar beroepsonderwijs binnen het domein horeca/bakkerij. SVH voldoet hiermee aan de proces- en organisatie-eisen uit de norm valide exameninstrumenten én aan de producteisen uit de norm valide exameninstrumenten.  

Op exameninstrumentenmbo.nl/examenleveranciers/svh staat het actuele overzicht van de gevalideerde SVH examens per kwalifcatie en examens voor keuzedelen die SVH aanbiedt aan het mbo. 

Zie voor meer informatie: Voor-opleiders/Examenproducten-MBO

 

NVE

SVH is lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.