Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Van maandag 23 tot en met woensdag 25 september vindt de 11e editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Als trotse partner van deze beurs is SVH ook aanwezig. Bezoek ons in Hal 5, stand 5.012 en ontdek onze nieuwste leermiddelen en examens. Daarnaast praten we je graag bij over de ontwikkelingen rondom het nieuwe kwalificatiedossier.
Donderdag 10 oktober 2024 vindt de landelijke Dag van de Leermeester plaats op ROC Midden Nederland in Nieuwegein. Het event staat volop in het teken van ondersteuning, vervolgopleidingen, generatieverschillen en workshops voor leermeesters in de horeca en hospitality.
De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is deze zomer weer gestart. Er zijn al tientallen leerbedrijven genomineerd voor de titel en nomineren en meedoen kan nog tot eind oktober dit jaar. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert deze wedstrijd namens en voor de horecasector. Naast de spannende zoektocht naar het Beste Leerbedrijf Horeca, maken leermeesters ook kans op de titel Beste Leermeester Horeca. Beide winnaars worden bekendgemaakt tijdens de finale op de Horecava in januari 2025.
Zes topchefs nemen plaats aan de vakjurytafel van de Nederlandse finale van Bocuse d’Or maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Aan hen de eer om de chef te kiezen die Nederland culinair mag vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or in 2026. Vier finalisten en hun commis gaan de strijd met elkaar aan.
Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier chefs hebben zich na een strikte selectieronde geplaatst voor de finale. Met een primeur: het is voor het eerst dat een vrouwelijke chef het wedstrijdtoneel betreedt in de geschiedenis van Nederlandse finales van Bocuse d’Or.
Met deze nieuwe samenwerking kunnen bedrijven in de horeca vanaf nu kant-en-klare e-learningmodules aanbieden aan hun non-deskmedewerkers.
Hotel Des Indes start een eigen bedrijfsacademy met SVH e-learning. Onze directeur Ricardo Eshuis ging bij ze langs om het bijbehorende muurschildje te overhandigen en ze te feliciteren.
SVH en Kookstudio Thorn delen een primeur. De allereerste groep cursisten van de SVH Plant-based chef opleiding in Nederland heeft op 3 juli hun diploma in ontvangst genomen. Na een intensieve vakopleiding van ruim 35 weken, met de focus op de eiwittransitie, zijn alle bereidingstechnieken van plantaardig koken behandeld. De cursisten hebben geleerd om smaakvolle en voedzame plantaardige gerechten te creëren.
Kom je ook naar de landelijke Dag van de Leermeester donderdag 10 oktober 2024 in Nieuwegein? Voor alle leermeesters in de horeca en hospitality. Een gratis event waar de leermeester centraal staat!
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.