Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

18 sept. 2024
Bezoek SVH op Gastvrij Rotterdam

Van maandag 23 tot en met woensdag 25 september vindt de 11e editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats. Als trotse partner van deze beurs is SVH ook aanwezig. Bezoek ons in Hal 5, stand 5.012 en ontdek onze nieuwste leermiddelen en examens. Daarnaast praten we je graag bij over de ontwikkelingen rondom het nieuwe kwalificatiedossier.

10 sept. 2024
Landelijke Dag van de Leermeester 10 oktober in Nieuwegein

Donderdag 10 oktober 2024 vindt de landelijke Dag van de Leermeester plaats op ROC Midden Nederland in Nieuwegein. Het event staat volop in het teken van ondersteuning, vervolgopleidingen, generatieverschillen en workshops voor leermeesters in de horeca en hospitality. 

5 sept. 2024
Grote namen in SVH Meestertour tijdens jubileumeditie
Maandag 16 september 2024 is het zover. Dan vindt de 5e jubileumeditie van de SVH Meestertour plaats voorafgaand aan de Week van de Horeca. Tijdens de exclusieve tour worden ook dit jaar drie prachtige bedrijven van SVH Meesters bezocht met in totaal 5 Michelinsterren. SVH biedt met dit initiatief horecaprofessionals en studenten die een horecaopleiding volgen de unieke kans een kijkje te nemen achter de schermen bij de top van de Nederlandse gastronomie. SVH doet dit in samenwerking met haar erkende opleiders.
2 sept. 2024
Meedoen aan wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca kan tot 27 oktober 2024

De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is deze zomer weer gestart. Er zijn al tientallen leerbedrijven genomineerd voor de titel en nomineren en meedoen kan nog tot eind oktober dit jaar. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert deze wedstrijd namens en voor de horecasector. Naast de spannende zoektocht naar het Beste Leerbedrijf Horeca, maken leermeesters ook kans op de titel Beste Leermeester Horeca. Beide winnaars worden bekendgemaakt tijdens de finale op de Horecava in januari 2025. 

6 aug. 2024
Grote namen in jury Nederlandse finale Bocuse d’Or

Zes topchefs nemen plaats aan de vakjurytafel van de Nederlandse finale van Bocuse d’Or maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Aan hen de eer om de chef te kiezen die Nederland culinair mag vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or in 2026. Vier finalisten en hun commis gaan de strijd met elkaar aan.

24 jul. 2024
Vier ambitieuze kandidaten in Nederlandse finale Bocuse d’Or

Maandag 23 september 2024 is het zover. Dan vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or plaats tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Vier chefs hebben zich na een strikte selectieronde geplaatst voor de finale. Met een primeur: het is voor het eerst dat een vrouwelijke chef het wedstrijdtoneel betreedt in de geschiedenis van Nederlandse finales van Bocuse d’Or.

17 jul. 2024
Oneteam gaat in zee met SVH om e-learning aan te bieden aan horecamedewerkers

Met deze nieuwe samenwerking kunnen bedrijven in de horeca vanaf nu kant-en-klare e-learningmodules aanbieden aan hun non-deskmedewerkers.

15 jul. 2024
Hotel Des Indes start eigen bedrijfsacademy met SVH

Hotel Des Indes start een eigen bedrijfsacademy met SVH e-learning. Onze directeur Ricardo Eshuis ging bij ze langs om het bijbehorende muurschildje te overhandigen en ze te feliciteren.

4 jul. 2024
Eerste geslaagden SVH Plant-based chef!

SVH en Kookstudio Thorn delen een primeur. De allereerste groep cursisten van de SVH Plant-based chef opleiding in Nederland heeft op 3 juli hun diploma in ontvangst genomen. Na een intensieve vakopleiding van ruim 35 weken, met de focus op de eiwittransitie, zijn alle bereidingstechnieken van plantaardig koken behandeld. De cursisten hebben geleerd om smaakvolle en voedzame plantaardige gerechten te creëren.

24 jun. 2024
Kom naar de landelijke Dag van de Leermeester 10 oktober 2024

Kom je ook naar de landelijke Dag van de Leermeester donderdag 10 oktober 2024 in Nieuwegein? Voor alle leermeesters in de horeca en hospitality. Een gratis event waar de leermeester centraal staat!

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.