Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

SVH Meesterhorecaondernemer

De diplomapiramide SVH Meesterhorecaondernemer laat zien uit welke stappen deze is opgebouwd. Deze piramide werkt anders dan de andere diplomapiramides. Daar begin je namelijk onderaan de ladder en kun je via de verschillende niveaus omhoog klimmen. Bij deze piramide begin je niet onderaan, maar zorg je dat je alle onderdelen beheerst. Van marketing & sales, personeel & organisatie tot aan financieel management en administratie. De titel richt zich op ondernemer-eigenaren van alle soorten horecaondernemingen die zich hebben bewezen door wapenfeiten, solvabiliteit en aantoonbaar succes.

Zie hieronder een uitleg van de verschillende onderdelen. 

Ondernemingsplan

De titel Ondernemingsplan voor een horecabedrijf is medio 2017 gelanceerd. Samen met specialisten uit de horeca zoals SVH Meester en adviseur/ trainer Ton Lenting is dit boek ontwikkeld als sluitstuk van de opleiding Manager Ondernemer Horeca. In dit boek komen alle eerdere vakken uit de opleiding terug zoals Marketing & sales, Personeel & organisatie en Bedrijfseconomie.

Personeel & Organisatie

In het boek Personeel & organisatie voor de horeca ligt de nadruk op de inzetbaarheid van personeel. De kracht van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Een ondernemer of leidinggevende in een horecabedrijf moet kunnen omgaan met de problemen en oplossingen die gepaard gaan met de inzetbaarheid van personeel.

Financieel

Het financiële gedeelte van een bedrijf bestaat uit twee delen. Bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. 

Marketing & Sales

Dit boek is bestemd voor leerlingen in het middelbaar horecaonderwijs. In het boek is de horecapraktijk van vandaag de leidraad voor de theoretische onderwerpen die gekozen zijn. De methode bestaat uit twee delen.

SVH Meester- horecaondernemer

Bij het vak Ondernemen hoort een SVH Meestertitel: SVH Meesterhorecaondernemer.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.