Het geheime ingrediënt dat ben jij.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op woensdag 4 september is ons kantoor gesloten vanwege een bedrijfsactiviteit. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Donderdag 5 september staan we weer voor je klaar. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Dit boek is bestemd voor leerlingen in het middelbaar horecaonderwijs. In het boek is de horecapraktijk van vandaag de leidraad voor de theoretische onderwerpen die gekozen zijn. De methode bestaat uit twee delen.
Centraal staat het marketinggericht denken en ondernemen in de methode Marketing & Sales voor de horeca. Deel 1 gaat over het marktgericht denken, met onderwerpen als de bedrijfstak, marketingtermen, omgevingsfactoren, vraag- en aanbodanalyses en consumentengedrag. Deel 2 is praktijkgericht en ‘hands-on’ met de nadruk op het marktgericht ondernemen. De delen kunnen naast elkaar worden gebruikt, met marketinginstrumenten en marketingbeleid in deel 1 en het leren inzetten van een strategie om de markt te benaderen en het omgaan met concurrentie in deel 2.
De twee boeken gebruik je naast elkaar gedurende het schooljaar, je hebt deze vanaf het begin van het schooljaar allebei nodig.
Het geheime ingrediënt dat ben jij.