Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Het praktijkwerkboek Warenkennis & Bereidingen 3 behoort tot de methode SVH Zelfstandig werkend kok. Het bevat opdrachten voor een Zelfstandig werkend kok (niveau 3) die in de praktijk moeten worden uitgevoerd.
Van luchtige soufflés, de ultieme friet en gevulde kalfsborst tot spaghetti van rucola. In dit praktijkwerkboek ga je aan de slag met klassieke recepten, nieuwe technieken en trends. De opdrachten bevatten geïntegreerde theorievragen, maar de focus ligt op het uitvoeren van opdrachten in de praktijk. Een echt doe-boek dus.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.