Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Combinatiepakket Horecaportier (Theorieboek en Examentraining)

Wil jij je goed voorbereiden op het examen SVH Horecaportier? Met dit voordelige combinatiepakket ontvang je zowel het theorieboek als het boek examentraining Horecaportier voor een voordelige prijs.

Theorieboek
Het theorieboek Horecaportier bevat de lesstof voor het examen SVH Horecaportier. In dit boek worden de volgende thema's behandeld: de horecaportier als werknemer, arbeidsomstandigheden, sociale hygiëne, sociale vaardigheden, gespreksmodellen, alcohol, drugs, tabak, veiligheid en rechts- en wetskennis. Het wordt ondersteund door uitgebreide video-instructies. Deze video's staan op een speciale website. 

Examentraining
Het boek Examentraining Horecaportier bevat 5 examentrainingen van elk 40 meerkeuzevragen die vergelijkbaar zijn met de vragen die je krijgt bij het theorie-examen Horecaportier. Achter in het boek staat per examenvraag het juiste antwoord. Daarbij wordt steeds verwezen naar het hoofdstuk uit het theorieboek Horecaportier waar je het juiste antwoord kunt vinden. Zo wen je alvast aan het beantwoorden van meerkeuzevragen en krijg je een indruk in hoeverre je de examenstof beheerst. Let op: voor het SVH Diploma Horecaportier leg je een theorie- en een praktijkexamen af. Met dit boek kun je je alleen op het theorie-examen voorbereiden!

Lees meer Sluiten
€ 49,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493215344
Druk 9e druk, 2022
Uitgever SVH
Pagina's 248 + 44
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.