SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Saffraan en Sjalot is door Arjan Elbers geschreven in opdracht van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). SVH wil middels het kinderboek Saffraan & Sjalot laten zien hoe geweldig de hospitality branche is voor kinderen. Deze bundel van 10 boeken is enkel te bestellen door horecabedrijven.
Alleen te koop in, en als steun voor, de Nederlandse horeca
Het boek Saffraan & Sjalot is niet in boekwinkels te koop, maar alleen in Nederlandse horecabedrijven en online bij SVH. De opbrengst van elk verkocht boek in een horecabedrijf gaat direct naar de ondernemer als steun in de rug na een heftige coronaperiode en de huidige energiecrisis. Ondernemers krijgen de mogeljkheid om het boek tegen kostprijs in te kopen. De verkoopprijs van het boek in een horecazaak is € 15,-. Van elk verkocht boek gaat € 10,- direct naar het horecabedrijf waar het boek wordt gekocht. Per los verkocht boek via deze website worden er twee boeken gedoneerd aan scholen, bibliotheken of weggegeven op bij voorlichting ook de horeca.
Het verhaal van Saffraan & Sjalot
Saffraan (11) en Sjalot (8) zijn naast broer en zus bijzondere kinderen in de vierde generatie van de markante horecafamilie Roux. Ze werken deze zomer mee in hun (bekendste en meest bijzondere) restaurant, het Zwarte Schaap. En hier is niets zoals normaal. Interieur, gasten, de menukaart en het personeel, alles is hier bijzonder.
Saffraan heeft net als zijn vader en voorvaderen "de gave van smaak" en ontdekt de meest geweldige nieuwe gerechten en smaakcombinaties in de keuken. Dat brengt hem zelfs tot een belangrijke kookwedstrijd in Parijs. Sjalot helpt haar tante in de bediening van het Zwarte Schaap en snapt waar de gasten van het restaurant pas echt blij van worden! Loopt alles uit de hand? Juist dan maakt Sjalot er het beste van. Maak samen met Saffraan en Sjalot de meest geweldige avonturen mee in en om restaurant het Zwarte Schaap.
Saffraan & Sjalot is geschreven voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Het boek staat vol inspirerende verhalen en echte recepten! Bekijk hier het eerste hoofdstuk van Saffraan & Sjalot.
Tafelkaarten en kleurplaten
Elke bundel boeken (10 stuks) bevat 5 tafelkaarten en een overzicht van beschikbare kleurplaten om de boeken in jouw horecazaak extra onder de aandacht te brengen!
SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.