Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online jaarlicentie Bediening (zonder digitale praktijkopdrachten)

De online licentie voor SVH Horecatalent behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw. SVH Horecatalent is onderdeel van de leermiddelenmix van SVH. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en is geschikt voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2) als Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3).

Let op: Deze online licentie schaf je aan als je geen praktijkwerkboeken gebruikt, niet op papier en ook niet online in SVH Horecatalent. 

Alle stof uit de theorieboeken wordt op een interactieve en eigentijdse manier aangeboden en is beschikbaar voor pc/laptop, tablet en smartphone. SVH Horecatalent bestaat uit interactieve magazines, contextrijke filmlessen en formatieve toetsen. Je ziet hoe de technieken worden uitgevoerd, je krijgt daarbij extra beroepscontext en je oefent met de stof. Voor docenten is er een speciale online docentenomgeving.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 95,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052113333
Ook interessant voor jou:
Theorieboek Drankenkennis 2

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.