Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Theorieboek Drankenkennis 2

Het theorieboek Drankenkennis 2 behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw. Het is een naslagwerk voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2) als Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.

Met dit boek krijg je gespecialiseerde informatie over eigenschappen van vier dranken: wijn, bier, koffie en thee. Je leest over de factoren die de smaak en het eindproduct beïnvloeden, zoals: de geschiedenis, het productieproces, de bereiding en het land of gebied waar de drank vandaan komt. Je leert over het terroir van de belangrijkste wijnbouwgebieden, de belangrijkste biertypen uit verschillende bierlanden en verschillende koffie- en theesoorten uit de belangrijkste koffie- en theelanden. Als je weet waar een product vandaan komt, hoe het smaakt en hoe je de kwaliteit beoordeelt, kun je dit gebruiken in een verhaal aan je gasten en een goed advies geven.

Lees meer Sluiten
€ 50,00
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789052110905
Druk 1e druk, 2017
Uitgever SVH
Aantal
In winkelwagen
Levering binnen 1-2 werkdagen.
Ook interessant voor jou:

Het geheime ingrediënt dat ben jij.