Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Inwisseling SVH Certificaten

Heb je alle SVH Certificaten behaald om een SVH Diploma aan te vragen? 

Ben je in het bezit van de certificaten SVH Horecaportier Theorie en SVH Horecaportier Praktijk? Dan kun je het Diploma SVH Horecaportier aanvragen.

Ben je in het bezit van de certificaten SVH Leermeester Theorie, SVH Leermeester Coachen en Begeleiden en SVH Leermeester Portfolio? Dan kun je het Diploma SVH Leermeester aanvragen.

Ben je in het bezit van de certificaten SVH Vinoloog A, SVH Vinoloog Theorie B en SVH Vinoloog Organoleptisch? Dan kun je het Diploma SVH Vinoloog aanvragen.

Ben je in het bezit van de certificaten SVH Zelfstandig werkend kok Theorie en SVH Zelfstandig werkend kok Praktijk? Dan kun je het Diploma SVH Zelfstandig werkend kok aanvragen.

Om de aanvraag af te ronden moet je de behaalde certificaten opsturen naar SVH. Hierover ontvang je per e-mail meer informatie.

Gescheiden of getrouwd?

Ben je gescheiden en sta je met je gehuwde naam en meisjesnaam op je certificaten? Dan verzoeken wij je om een kopie van je scheidingsakte toe te voegen.

Ben je inmiddels getrouwd en wil je beide achternamen op je diploma, voeg dan een kopie van je trouwakte toe.

 

 
Selecteer hier jouw inwisseling*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.