Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

KHN licentie SVH Basis Hospitality

Tover jij graag een glimlach op iemands gezicht? Zorg jij voor de ultieme gastbeleving? Dan is de horeca echt iets voor jou! Wil je gaan werken in een café of hotel, als gids of op een camping als gastvrouw of gastheer? Dan is dit dé e-learning die daar perfect op aansluit!

De e-learning
Je doet de e-learning helemaal als zelfstudie online. Wat je gaat leren?

  • Hoe je klanten en gasten gastvrij en netjes ontvangt
  • Hoe je klanten en gasten goed informeert en adviseert
  • Hoe je producten en diensten verkoopt en verhuurt
  • Hoe je klachten opmerkt en afhandelt
  • En je leert hoe je jouw organisatie aantrekkelijk maakt voor klanten en gasten, zodat ze bij jou komen eten of bij jou die activiteit willen doen

Na deze e-learning ben je breed inzetbaar in de horeca en weet je wat servicegericht werken is. Spreekt een klant jou aan? Dan weet jij hoe je hem verder kunt helpen!

Geldigheid
De online licentie heeft een geldigheidsduur van 1 maand na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid. Licenties kunnen eenvoudig verlengd worden door een nieuwe licentie toe te voegen aan het account.

Exclusief voor KHN-leden
De e-learning modules zijn exclusief voor leden van KHN. Mochten wij zien dat je geen lid bent van KHN, dan wordt de licentie geblokkeerd zonder restitutie van betaling. Bij de bestelling is het verplicht om een geldig KHN lidnummer op te geven.

Lees meer Sluiten
€ 4,50
Voorraad
Beschikbaar
ISBN KHNhosp

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.