Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment is er een telefonische storing waardoor wij niet bereikbaar zijn. Mail je vraag naar info@svh.nl of stel je vraag via de chat. Excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Being employed as service staff employee means much more than being able to take orders and to serve food and beverages to your guests. It’s also about knowledge of beverages, team work and communication skills. Developing such basic skills will launch you to a successful career in the hospitality industry.
This course will introduce you to the basic skills of providing service at the restaurant, stock control, knowledge of beverages and the basic techniques of how to serve food and beverages to your guests.
Effective communication to guests and the development of professional skills will also be part of this course.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.