Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Online licentie SVH Ondernemersvaardig- heden

Met de licentie Ondernemingsvaardigheden leer over alle zaken die komen kijken bij het ondernemerschap in een horecabedrijf. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een ondernemingsplan, het neerzetten van een branding, het managen en leidinggeven van personeel en grip houden op de financiën.  

Deze online licentie voor Ondernemingsvaardigheden bestaat uit vier modules: Marketing & Sales, Managen en Leidinggeven, Financieel management en Ondernemingsplan. Deze modules zijn onderdeel van het online leermiddel voor Manager Ondernemer Horeca. De verschillende modules bestaan uit e-learning magazines, films en opdrachten in de online leeromgeving SVH Horecatalent

De licentie Ondernemingsvaardigheden kan ingezet worden binnen de opleiding Manager Ondernemer Horeca, maar ook wanneer je meer wil weten over het ondernemen in de horeca.

De online licentie heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na activatie. Activeer je licentie binnen 12 maanden, anders vervalt de geldigheid.

Lees meer Sluiten
€ 99,75
Voorraad
Beschikbaar
ISBN 9789493167452
Ook interessant voor jou:

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.