Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Aanvraag Bijschrijving Register Sociale Hygiëne

Vraag hier een Bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne aan.

Bijschrijving in het Register is noodzakelijk omdat werkgevers en overheidsinstanties zo kunnen controleren of je beschikt over voldoende kennis van en inzicht in sociale hygiëne. Alleen als je in het register staat, mogen zij je een horecavergunning verlenen. Als je geslaagd bent voor het examen Sociale Hygiëne word je automatisch bijgeschreven in het Register. Je ontvangt dan bij je SVH Diploma Sociale Hygiëne direct de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne.

Op basis van een eerder behaald diploma kun je door de Landelijke Examencommissie (LEC-SVH) worden bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Wil je weten of jouw diploma recht geeft op bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne, bekijk dan het overzicht van de bewijsstukken. Als je recht hebt op een bijschrijving, word je uiterlijk vier weken nadat je de bijschrijving hebt aangevraagd, bijgeschreven in het Register Sociale Hygiëne. Als bewijs van je bijschrijving ontvang je van de LEC-SVH de Verklaring kennis en inzicht sociale hygiëne. In deze brief verklaart de LEC-SVH dat je voldoet aan de gestelde eisen en dat je bent bijgeschreven in het Register.

De aanvraag is strikt persoonlijk: je kunt alleen een bijschrijving aanvragen voor jezelf. Voor de afhandeling van je aanvraag hebben wij nodig:

  • een kopie van je geldig legitimatiebewijs
  • een kopie van je diploma


Deze bestanden mogen elk maximaal 2MB groot zijn en de eindtermen of exameneisen moeten in het Nederlands vertaald zijn door een erkend vertaalbureau. Zorg dat je een veilige kopie maakt van je legitimatiebewijs (let op: alleen burgerservicenummer doorstrepen).

Lees meer Sluiten
 
Aanvraag Bijschrijving*
Kopie geldig legitimatiebewijs*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Kopie van het diploma of overige documenten*
Extensies toegestaan: .pdf, .png, .jpg, .jpeg
Opmerkingen

Het geheime ingrediënt dat ben jij.