Passie voor Horeca

Passie voor Horeca is dé digitale kennisbank voor de horeca. Vergroot uw vakkennis, ontdek horecageheimen of stel zelf instructiemateriaal samen. Op Passie voor Horeca vindt u bereidingswijzen, wijnkaarten, een schat aan warenkennis en inspirerende ideeën voor in de zaak, in de klas of gewoon thuis.

Maak eenvoudig instructie- en inwerkmateriaal

Het leermateriaal op Passie voor Horeca bestaat uit video’s, beeldmateriaal en ondersteunende teksten. Deze zet u eenvoudig in om de vakbekwaamheid van uw personeel te vergroten. Door middel van arrangementen maakt u eenvoudig instructie- en inwerkmateriaal voor tijdelijke krachten of stagiaires.

Bediening, keuken of fastservice. Passie voor Horeca is er voor iedereen!

 

Wijngebieden

Maak het uzelf gemakkelijk met deze interactieve wijnkaarten. Navigeer naar het wijngebied van uw keuze en vind daar alle informatie, van druivensoort tot kwaliteitskenmerken.

Wijngebieden

Warenkennis

Houd uw kennis van waren op peil met deze productverzameling. Navigeer door de verschillende productgroepen of zoek op trefwoord.

Warenkennis

Recepten

Ontdek snel en gemakkelijk nieuwe recepten. In samenwerking met het Koksgilde is een grote hoeveelheid aan recepten ook digitaal beschikbaar.

Recepten