Digitaal systeem Handboeken BPV

Update: migratie BPV2 (SVH) naar Praktijkbeoordelen.nl (Examenwerk) Lees meer...

Op deze pagina vindt u informatie over het digitale systeem van het Handboek BPV voor de opleidingen Horeca en Facilitaire Dienstverlening.

Wilt u als school starten met BPV Digitaal? Dan verwijzen we u naar Examenwerk

Gestart met het digitale handboek van SVH voor de kwalificatiedossiers tot 2015? Lees hieronder verder voor meer informatie over het gebruik. Wij adviseren de gegevens en praktijkperiodes van de studenten zo snel mogelijk over te zetten naar Digitaal Beoordelen van Examenwerk. Hoe dat kan leest u hier. Wij zien dit verruit als de beste optie omdat op deze wijze alle gebruikers zo snel mogelijk weer van één systeem gebruik maken.

De digitale licenties worden per e-mail verstuurd als attachment naar het opgegeven e-mailadres in uw account. Zorg er dus voor dat u het juiste e-mailadres – correct - in uw account heeft staan.
In het schooljaar 2014-2015 zijn er activatiecodes meegeleverd (op stickers) op ontwikkelingsgerichte papieren Handboeken BPV. Vanaf 1 juni 2015 worden deze codes niet meer meegeleverd met de boeken. Bent u in het bezit van een boek met een activatiecode (vermeld op een sticker op de krimpfolie), dan is deze niet meer te activeren. Sinds 1 september 2015, is activeren met de bijgeleverde code niet meer mogelijk. Het is ook mogelijk dat u een sticker met code aantreft op een kwalificerend deel, deze code is per ongeluk op de boeken terechtgekomen en is per definitie niet registreerbaar.