Online leren

Bij alle nieuwe leermiddelen van SVH vormen online games en modules een belangrijk onderdeel. Sommige lesstof leer je beter op een interactieve manier en online. Van games, quizzen en modules tot interactieve films.

Leren wanneer jij dat wilt

Met de online leermiddelen van SVH leer je in je eigen tijd en tempo en bovenal waar jij dat wilt! Kennis oefenen in de bus met een quiz op je iPhone. Lekker op de bank de filmpjes terugkijken met je tablet.

Nieuw!

Kijk voor al het nieuws bij Games en modules!

Oudere modules

SVH heeft in het verleden al veel online leermiddelen ontwikkeld. Hieronder drie modules die samen met de branche ontwikkeld zijn en nog steeds veel worden gebruikt.

 

Tel uit je winst

Als horecaondernemer krijg je te maken met verschillende kosten. 'Tel uit je winst’ geeft inzicht in de kosten en biedt concrete oplossingen om deze te reduceren.

Tel uit je winst

Raad en Daad

De module ‘Raad & Daad’ biedt handvatten om  werknemers sterk te maken tegen criminaliteit in de onderneming. Van preventie tot aangifte en nazorg.

Raad en Daad

Samen Gastvrij

Welke invloed heeft jouw gedrag op het gedrag van je gasten? En hoe gastvrij ben je eigenlijk? Test met 'Samen Gastvrij' jouw aanpak aan de hand van vijf praktijkcases.

Samen Gastvrij