Mbo

Nog nooit gingen de ontwikkelingen in de horeca zo snel. Het mbo horecaonderwijs kan en mag de boot niet missen. Daarom gaan de nieuwe examens en leermiddelen van SVH meer dan ooit uit van de eisen en verwachtingen van de beroepspraktijk, met de kwalificatiedossiers als onderliggende basis. Zowel het bedrijfsleven als het onderwijs zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling. Elke lesmethode bestaat uit theorieboeken, werkboeken en een online leeromgeving.

Bekijk hieronder de splinternieuwe leermiddelen die SVH heeft ontwikkeld voor het mbo of zoek in de linkerkolom op het juiste niveau.

Artikelen 1 tot 16 van 31 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 31 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2