Basisvaardigheden Horeca

Het vak Basisvaardigheden Horeca

Bent u nieuw in het horecavak of wilt u uw horecakennis vergroten? Met het nieuwe boek ‘Aan de slag in de horeca’ leert u alles wat u nodig heeft om vakkundig in de horeca aan de slag te gaan. Van serveren, warenkennis en hygiëne tot het omgaan en werken met gasten. Het boek bevat naast de theorie, tal van tips, weetjes en praktijkvoorbeelden. Met dit boek kunt u zich goed voorbereiden op het examen SVH Basisvaardigheden Horeca.

Het vak is een combinatie van de huidige examens en de cursusboeken Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf en Basisvakbekwaamheid Horeca.

Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen:

  • - Werken in de horeca, de bedrijfstypes en vakbekwaamheid in de horeca;
  • - Het serveren van dranken en eetwaren;
  • - Kennis van dranken en eetwaren;
  • - Wettelijke hygiënevoorschriften en veilig en gezond werken;
  • - Gastgericht handelen, gastvrijheid en het verkopen van gastvrijheid;
  • - De gastvrijheidsformule en het werken volgens deze formule.

De eindtermen die ten grondslag liggen aan het cursusboek 'Aan de slag in de horeca' en aan het examen Basisvaardigheden Horeca zijn hier te vinden.

Bij het boek zijn de gratis te downloaden game 'aan de slag!' en via een code in het boek de interactieve e-modules beschikbaar!!!

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Per pagina

Foto-tabel  Lijst