Beste Leerbedrijf Horeca

De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. Dit is goed voor de individuele leerbedrijven en de sector als geheel. Door hier jaarlijks aandacht aan te besteden zorgen we voor de best mogelijke praktijkopleiding voor de nieuwe generatie horecaprofessionals.

Nomineren?

Besteedt een leerbedrijf voldoende tijd en aandacht aan leerlingen? Biedt het bedrijf een veilige leeromgeving, met voldoende balans tussen werk en leren? Naar dit soort zaken wordt gekeken tijdens de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca. Zowel leerlingen als docenten kunnen leerbedrijven die volgens hen kans maken op de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca’ nomineren via besteleerbedrijfhoreca.nl.

Als leerbedrijf kans maken?

Gedurende de looptijd worden leerbedrijven actief gestimuleerd om hun beste beentje voor te zetten. Scoort een bedrijf onder gemiddeld op een onderdeel, dan worden er via het account direct handvatten getoond met handige tips en trucs om snel verbetering te realiseren. Zo ontwikkelt de verkiezing zich van een momentopname naar een actieve verbeterperiode waarin alle betrokken partijen samen op zoek gaan naar het hoogst haalbare.

Volg de verkiezing op besteleerbedrijfhoreca.nl.

Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca