Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

8 jan. 2019
Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019

Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is op dinsdag 8 januari Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.

8 jan. 2019
Uniek moment: eerste SVH branchediploma’s uitgereikt aan geslaagde kandidaten óp de Horecava

Op maandag 7 januari heeft SVH, in samenwerking met de Horecava, voor het eerst examens afgenomen óp de Horecava. Deze examens zijn afgenomen in de SVH Examenbus, die vier dagen lang voor de hoofdingang van de RAI Amsterdam staat. De geslaagde kandidaten ontvingen hun SVH branchediploma aan het einde van dezelfde dag, tijdens de diploma-uitreiking op de stand van SVH.

13 dec. 2018
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin 2019, de 147ste SVH Meesterkok van Nederland.  

6 dec. 2018
SVH Examenbus op de Horecava!

Naast onze stands hebben we nog iets leuks in petto voor iedereen die zijn vakbekwaamheid in de horeca wilt verbreden. We hebben namelijk een hele speciale gast uitgenodigd...

6 dec. 2018
Kerst- & nieuwjaarsspecial op Passie voor Horeca!

Ben jij al klaar voor de feestdagen? Bij Passie voor Horeca helpen wij jou graag met de voorbereidingen voor deze feestelijke, maar soms ook hectische periode van het jaar!

4 dec. 2018
Drankenkennis 1 is vertaald!

Het eerste exemplaar van de Engelstalige variant van het leermiddel: Drankenkennis 1, is afgelopen week officieel overhandigd aan Jacqueline van der Zwan (Onderwijsmanager ROC Mondriaan).

3 dec. 2018
Top 3 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019 is bekend

Op maandag 3 december heeft SVH, namens de commissie Beste Leerbedrijf Horeca, bekendgemaakt welke leerbedrijven de top 3 van de wedstrijd hebben behaald en de strijd verder aangaan voor de titel ‘Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019’. In willekeurige volgorde zijn dit: Hotel Okura Amsterdam, De Euromast Rotterdam en Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

29 nov. 2018
Ronnie Brouwer geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op 28 november jl. heeft Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, een succesvolle Meesterproef SVH Wijnmeester afgelegd. Begin 2019 zal Ronnie Brouwer geïnaugureerd worden als 34ste SVH Wijnmeester van Nederland. 

28 nov. 2018
Willem-Jan Klomp geïnaugureerd tot 42ste SVH Meestergastheer

Op dinsdag 27 november is Willem-Jan Klomp, Maître/Sommelier bij Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch, geïnaugureerd tot SVH Meestergastheer.  

26 nov. 2018
Uitnodiging Inspiratiemiddag 'Arbeidsmarkt' Amsterdam

KHN organiseert samen met partners House of Hospitality, SVH en de gemeente Amsterdam een themadag 'Arbeidsmarkt' op maandag 10 december aanstaande vanaf 12.00 uur in de vernieuwde en inspirerende Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.