Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

12 jun. 2018
Team Bocuse d’Or NL 13e plaats in Europese finale Bocuse d’Or

Chef Lars Drost (25, Ciel Bleu Restaurant**) en commis Mike Klaassen (19, Ciel Bleu Restaurant**/Sterklas ROC van Amsterdam) hebben de 13e plaats bereikt tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or.

31 mei 2018
SVH Meesterkok Robert Kranenborg verzorgt vanaf september lessen bij de Horeca Academie voor de opleiding SVH Vinoloog

Voor de expert opleiding SVH Vinoloog die in september óók bij de Horeca Academie in Den Haag van start gaat, worden topdocenten ingevlogen. SVH meesterkok Robert Kranenborg verzorgt de gastronomische lessen.

31 mei 2018
Uitreiking van de allereerste diploma’s SVH Bier 1.

Medewerkers van café Faber, café de Tempelier en TOON uit Nijmegen hebben hun diploma’s SVH Bier 1 in ontvangst genomen, na het succesvol afleggen van het examen.

25 mei 2018
Register Sociale Hygiëne glansrijk door onderzoek van de NOS

De NOS heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de werking van 18 openbare registers waarin vaak voor de overheid persoonsgegevens worden verwerkt. Met trots kunnen wij vertellen dat het Register voor Sociale Hygiëne SVH glansrijk door het onderzoek heen is gekomen. Er zijn geen tekortkomingen vastgesteld en verificatie is alleen mogelijk wanneer 100% van de ingevoerde gegevens overeen komt met één van de 700.000 geregistreerden.

9 mei 2018
Koen Bakker de eerste SVH Meesterhorecaondernemer!

Een primeur: op woensdag 9 mei is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterhorecaondernemer. Koen Bakker is daarmee de eerste SVH Meesterhorecaondernemer van Nederland. Met deze nieuwe meestertitel wordt de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ondernemen in de horeca geborgd.

30 apr. 2018
SVH gaat de samenwerking aan met Biertraining.nl

Vers getapt: SVH gaat de samenwerking aan met de online bieropleider: Biertraining.nl. Begin mei zal het eerste examen SVH Bier 1 worden afgenomen. Dit examen is onderdeel van de certificering SVH Bier dat uit twee diploma’s bestaat; SVH Bier 1 en SVH Bier 2.

12 apr. 2018
Interview Jeroen Heesen, ROCvA MBO College Hilversum

Hoe wordt de nieuwe leermiddelenmix van SVH ingezet in Hilversum voor de opleiding niveau 2 Gastheer/-vrouw. Het perspectief van de docent.

26 mrt. 2018
Ron Blaauw college van start

Op maandag 26 maart is het Ron Blaauw College van start gegaan. De SVH Meesterkok en trendsettende horecaondernemer leidt zijn eigen nieuwe medewerkers op.

26 mrt. 2018
Wilco Berends geïnaugureerd tot 146ste SVH Meesterkok

Op maandag 26 maart is Wilco Berends, chef-kok en eigenaar van Restaurant De Nederlanden*, Vreeland, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.

21 mrt. 2018
Overgangsregeling Sociale Hygiëne stopt per 1 mei

De Landelijke Examencommissie van SVH (LEC-SVH) heeft, in samenspraak met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), besloten de overgangsregeling die tot 1 mei loopt niet te verlengen.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.