Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op donderdag 28 september is Joris Bijdendijk (33), chef-kok bij het RIJKS®*, Amsterdam geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Nadat Joris in 2017 ook de eerste ster voor het RIJKS® behaalde…
SVH is dit najaar en in het voorjaar op verschillende horecavakbeurzen te vinden. Horecavakbeurzen zijn uitermate geschikt om in een sfeervolle omgeving bij te praten en te netwerken met professionals uit het vak…
FNV Horeca en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) hebben op 19 september tijdens Gastvrij Rotterdam de eerste editie van de FNV/SVH Leermeesterdag georganiseerd. Een dag met inspirerende sprekers…
SVH biedt oplossing voor vervallen diploma's Sociale Hygiëne.
Er is bijna geen branche die zo dynamisch is als de horecabranche. Om kwaliteit en kennis te kunnen waarborgen is het daarom belangrijk dat er een compleet pakket voor managers en/of ondernemers in de horeca beschikbaar is.
De maanden mei, juni en juli zijn de topmaanden voor de examens BAS en KAS. Tientallen examens zijn door het hele land afgenomen, en met veel succes.
Kok en Gastheer/-Vrouw zijn praktische beroepen. Je leert het vak niet door alleen een boek te lezen, maar er is wel theoretische kennis nodig
Hoe selecteer jij nieuwe leerlingen? Hoe haal jij het beste uit je leerlingen? Of, hoe pakt jouw collega-leermeester bepaalde zaken aan?
Horeca-echtpaar Mary Liu-Kwee & Akuen Liu ontvingen maandagavond in het restaurant Moy Fa in Axel de Klasbak Trofee
SVH en de Sterklas hebben een Letter of Intent getekend waarin ze aangeven nauw te gaan samenwerken.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.