Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Vanwege drukte kan de wachttijd aan de telefoon tijdens kantooruren oplopen tot ongeveer 15 minuten. Is je vraag niet dringend? Mail je vraag naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Chef Lars Drost (25, Ciel Bleu Restaurant**) en commis Mike Klaassen (19, Ciel Bleu Restaurant**/Sterklas ROC van Amsterdam) hebben de 13e plaats bereikt tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or.
Voor de expert opleiding SVH Vinoloog die in september óók bij de Horeca Academie in Den Haag van start gaat, worden topdocenten ingevlogen. SVH meesterkok Robert Kranenborg verzorgt de gastronomische lessen.
Medewerkers van café Faber, café de Tempelier en TOON uit Nijmegen hebben hun diploma’s SVH Bier 1 in ontvangst genomen, na het succesvol afleggen van het examen.
De NOS heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de werking van 18 openbare registers waarin vaak voor de overheid persoonsgegevens worden verwerkt. Met trots kunnen wij vertellen dat het Register voor Sociale Hygiëne SVH glansrijk door het onderzoek heen is gekomen. Er zijn geen tekortkomingen vastgesteld en verificatie is alleen mogelijk wanneer 100% van de ingevoerde gegevens overeen komt met één van de 700.000 geregistreerden.
Een primeur: op woensdag 9 mei is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterhorecaondernemer. Koen Bakker is daarmee de eerste SVH Meesterhorecaondernemer van Nederland. Met deze nieuwe meestertitel wordt de hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ondernemen in de horeca geborgd.
Vers getapt: SVH gaat de samenwerking aan met de online bieropleider: Biertraining.nl. Begin mei zal het eerste examen SVH Bier 1 worden afgenomen. Dit examen is onderdeel van de certificering SVH Bier dat uit twee diploma’s bestaat; SVH Bier 1 en SVH Bier 2.
Hoe wordt de nieuwe leermiddelenmix van SVH ingezet in Hilversum voor de opleiding niveau 2 Gastheer/-vrouw. Het perspectief van de docent.
Op maandag 26 maart is het Ron Blaauw College van start gegaan. De SVH Meesterkok en trendsettende horecaondernemer leidt zijn eigen nieuwe medewerkers op.
Op maandag 26 maart is Wilco Berends, chef-kok en eigenaar van Restaurant De Nederlanden*, Vreeland, geïnaugureerd tot SVH Meesterkok.
De Landelijke Examencommissie van SVH (LEC-SVH) heeft, in samenspraak met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), besloten de overgangsregeling die tot 1 mei loopt niet te verlengen.
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.