Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

19 nov. 2020
SVH en Sterrenrestaurants Media bundelen krachten

Om de SVH Meesterkoks en ook de andere SVH Meestertitels meer bekendheid te geven bij culinaire fans, zijn wij de samenwerking aangegaan met Sterrenrestaurants Media, uitgever van STRRN Magazine.

19 nov. 2020
SVH zet horecaondernemers in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

Van smakelijke take away-menu’s tot de bezorging van heerlijke maaltijdboxen: SVH staat achter alle horecaondernemers. Bedankt voor jullie veerkracht, creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. Op De Dag van de Ondernemer vrijdag 20 november zetten we horecaondernemers in het zonnetje om hen een hart onder de riem te steken in deze uitzonderlijke tijd. Doe je ook mee?

16 okt. 2020
Team Bocuse d’Or NL niet door naar Wereldfinale Bocuse d’Or

Chef Marco van der Wijngaard (29, Restaurant ’t Amsterdammertje*) en commis Yentl van Gilst (21, Restaurant De Burgemeester* en Sterklas ROC van Amsterdam) hebben helaas niet de top 10 bereikt tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or.

14 okt. 2020
Examens van SVH gaan door

Onze sector wordt opnieuw hard geraakt in deze coronacrisis. Uiteraard begrijpen we de noodzaak om de zorg voor hen die het nodig hebben te kunnen garanderen en dat daarvoor maatregelen nodig zijn. Dat opnieuw de horeca zo een zware bijdrage moet leveren is voor veel ondernemers en medewerkers heel zuur. Hoe we er ook naar kijken: we hebben ermee te dealen en naar te handelen. Naar aanleiding van de nieuwe corona-maatregelen is het logisch dat ook SVH hiernaar kijkt. In dit nieuwsbericht lees je er meer over.

23 sept. 2020
SVH helpt leerbedrijven bij opstellen opleidingsplan

Nu de jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca is verplaatst naar 2021, biedt SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) leerbedrijven extra ondersteuning in het opstellen en verbeteren van opleidingsplannen. Zodat zij straks een vliegende start kunnen maken in het begeleiden van leerlingen.

15 sept. 2020
Landelijke dag voor de horeca op 9 oktober 2020

Vrijdag 9 oktober 2020 brengt de horeca door heel Nederland een toost uit op de branche en nodigt zij haar gasten uit om mee te doen. Verschillende organisaties, verenigingen, ondernemers en scholen hebben de handen ineen geslagen om de tweede editie van de Nationale Horecadag op touw te zetten. Het thema van de Nationale Horecadag 2020 is ´Trots op de horeca´. Doe je ook mee?

16 jul. 2020
Samenwerking tussen de horeca en bakkerij: SVH en De Meesters

Vereniging de Meesters en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) hebben donderdag 9 juli 2020 een intentieverklaring getekend om een samenwerking op het gebied van de Meestertitels voor Meester Boulanger en Meester Patissier aan te gaan. 

15 jul. 2020
KHN en SVH breiden e-learning aanbod verder uit

Medio maart besloten KHN en SVH een deel van hun e-learnings gratis aan te bieden. Hierdoor konden veel horecamedewerkers kennismaken met deze laagdrempelige manier van leren. Uit de positieve reacties blijkt dat de toegevoegde waarde voor horecaondernemers en hun medewerkers groot is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat KHN-leden vanaf nu kunnen kiezen uit een nóg breder aanbod!

10 jul. 2020
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca verplaatst naar 2021

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca, georganiseerd door SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), is verplaatst naar 2021 vanwege de aanhoudende impact van de coronacrisis op de horeca. Dat heeft de wedstrijdcommissie besloten. 

5 jun. 2020
Examen SVH Sociale Hygiëne nu met tolk beschikbaar in alle talen

Het examen SVH Sociale Hygiëne is vanaf nu af te leggen in elke denkbare taal. SVH biedt niet-Nederlandstaligen de mogelijkheid om een mondeling examen met tolk te doen. 

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.