Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

19 mei 2020
Horeca maakt flink gebruik van Passie voor Horeca e-learnings

Naast de Stay Home Hospitality Academy maakt de horeca tijdens de coronacrisis ook flink gebruik van het platform Passie voor Horeca van SVH. Sinds de sluiting van de horeca 15 maart zijn bijna 3.000 certificaten behaald door (beginnend) horecamedewerkers en -ondernemers.

18 mei 2020
Aantrekkelijke vervolgacties van opleiders op Stay Home Hospitality Academy

Ben jij onlangs gestart met onze Stay Home Hospitality Academy waarin je theoretische kennis hebt opgedaan en ben je klaar om aan de praktijk te beginnen en je branchediploma te halen? We werken samen met de beste opleiders van Nederland die nu, in deze moeilijke tijd voor de horeca, een aantrekkelijk aanbod serveren als vervolg op deze Stay Home Hospitality Academy.

7 mei 2020
SVH en KHN verlengen gratis e-learning tot 1 juni

We verlengen de termijn van de gratis licenties nogmaals met drie weken tot 1 juni!

1 mei 2020
Haal je SVH Wijndiploma als vervolg op Stay Home Hospitality Academy

In het verlengde van deze Stay Home Hospitality Academy komt SVH in samenwerking met branche-erkende opleider WTOL Academy met een vervolgactie om je SVH Wijndiploma te halen.

17 apr. 2020
SVH en KHN verlengen gratis e-learning met drie weken

Sinds dinsdag 17 maart stellen SVH en KHN gratis e-learning modules ter beschikking aan de horeca. Doordat de horeca sinds 15 maart gesloten is, zitten veel horecamedewerkers thuis. De gratis e-learnings waren in eerste instantie tot 18 april beschikbaar. Deze termijn wordt verlengd met drie weken tot 9 mei vanwege de vele bestelde licenties en de eerder verlengde maatregelen van het kabinet.

14 apr. 2020
SVH neemt weer examens Sociale Hygiëne af: binnen richtlijnen RIVM

Inmiddels is duidelijk wat de richtlijnen vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) zijn voor examens in het onderwijs. Binnen die richtlijnen start ook SVH de examens Sociale Hygiëne weer op. Zij het wel in aangepaste vorm.

8 apr. 2020
SVH neemt weer beroepsexamens af binnen richtlijnen RIVM

Op 15 maart heeft SVH, naar aanleiding van de sluiting van de horeca en het onderwijs, besloten om alle examens tijdelijk stop te zetten. Inmiddels is duidelijk wat de richtlijnen vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) zijn voor examens in het onderwijs.

30 mrt. 2020
SVH en Curaçao Hospitality & Tourism Association bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis complete e-learning

De afgelopen weken heeft het coronavirus ons leven heel erg beïnvloed. Om de gezondheid van ons allemaal te beschermen, zijn drastische maatregelen genomen. Een grote klap voor de horeca, het sluiten van cafés en restaurants en het stopzetten van alle vluchten die toeristen naar Curaçao brengen. Met het sluiten van de horeca dragen horecaondernemers en hun medewerkers hun steentje bij aan het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.

26 mrt. 2020
Meld je aan voor het webinar over de admin functies in SVH Horecatalent

Om ondernemers, managers, HR-specialisten en opleiders/docenten ook goed op weg te kunnen helpen, organiseren we a.s. vrijdag 27 maart 2020 om 11:00 uur CET een nieuw webinar dat de achterkant (admin functies) van het platform SVH Horecatalent behandelt.

24 mrt. 2020
Meld je aan voor het webinar Stay Home Hospitality Academy

Om iedereen goed op weg te helpen organiseren we a.s. woensdag 25 maart 2020 om 14:00 uur CET een live webinar.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.