Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

11 jun. 2019
Vijf toptalenten door naar volgende ronde Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019

Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. De vijf toptalenten behaalden op maandag 3 juni 2019 de hoogste score van de 24 kandidaten.

7 jun. 2019
Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend

Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarlem. Post krijgt een wildcard van het bestuur van Bocuse d’Or.

3 jun. 2019
Strijd om de 18e Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 losgebarsten

De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 heeft 24 kandidaten geselecteerd voor de voorronde van de 18e editie. Deze 24 jonge talenten op het gebied van gastheerschap zijn door naar de 2e ronde van deze prestigieuze wedstrijd. Deze ronde vindt vandaag plaats bij het ROC Mondriaan. 

27 mei 2019
Vier kandidaten door naar Nederlandse finale van Bocuse d’Or

Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. In 1 uur en 25 minuten moesten de kandidaten hun gerecht op 5 borden presenteren aan de vakjury.

27 mei 2019
Nieuw SVH examen: SVH Gastronomie

In september afgelopen jaar is de nieuwe opleiding SVH Gastronomie van start gegaan. Inmiddels staat het examen bijna voor de deur: op 24 juni wordt het nieuwe examen SVH Gastronomie afgenomen.

17 mei 2019
Remon van de Kerkhof geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Na een mooie SVH Meesterproef is Remon van de Kerkhof geslaagd en is hij de 45ste SVH Meestergastheer van Nederland! Hij is hiermee de 8e SVH Meester die zowel de titel SVH Wijnmeester als de titel SVH Meestergastheer heeft behaald.

13 mei 2019
Twee opleidingen van Culinair Centrum Beverwijk SVH-erkend

Tijdens de viering van het 12,5 jarig bestaan van Culinair Centrum Beverwijk afgelopen weekend, heeft het opleidingscentrum het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor zowel de opleiding SVH Kok als SVH Zelfstandig werkend kok. Hiermee is Culinair Centrum Beverwijk de eerste particuliere opleider, die erkend is voor deze twee opleidingen.

29 apr. 2019
SVH organiseert de BAS & KAS informatiedagen op 21, 22 en 23 mei

Vanaf het volgende schooljaar is de nieuwe SVH methode voor BAS & KAS beschikbaar. Om deze nieuwe meth­ode te intro­duc­eren en om docenten en opleiders te helpen het opti­male uit deze nieuwe leer­lijn te halen, organiseert SVH de BAS & KAS informatiedagen.

24 apr. 2019
Unieke kans: tour langs SVH Meesters tijdens Nationale Horecadag

Ben je te gast bij een SVH Meester, dan ben je verzekerd van een horecabelevenis op niveau. Pak daarom nu je kans en breng tijdens Nationale Horecadag dinsdag 21 mei een bezoek aan verschillende SVH Meesters. Door heel Nederland laten zij zien hoe ze het horecavak uitdragen en inspireren ze bezoekers volop met workshops, proeverijen, bootcamps en rondleidingen.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.