Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

4 jul. 2019

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Een dag die je als leermeester echt niet wilt missen, want je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én je wisselt ervaringen en ideeën uit met andere leermeesters. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops over time management, generatie Z en coachen & begeleiden. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date!

Met passie en vakmanschap brengen leermeesters het horecavak over op volgende generaties. Dat levert een grote bijdrage aan gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Leermeesters zijn ontzettend belangrijk voor de horeca! Reden genoeg dus voor SVH en FNV Horeca om elk jaar de Leermeesterdag te organiseren. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-leermeesters mee!

- Koop hier je ticket -

Leermeesterdag

 • Datum: dinsdag 24 september 2019
 • Tijd: 10:00 tot 14:00 uur
 • Locatie: Rotterdam Ahoy
 • Kosten: 15 euro per persoon
 • Je ontvangt op de dag zelf een gratis toegangskaart voor de horecabeurs Gastvrij Rotterdam.
 • Wist je dat de Leermeesterdag in het teken staat van ontwikkeling en scholing en dat je werkgever hiervoor opleidingsbudget heeft?
 • Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Programma

10:00 - 10:15 uur    
Ontvangst

10.15 - 11.00 uur
Opening door chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX).

11:00 - 12:00 uur    
Interactieve workshop van SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO.

12:00 - 12:15 uur   
Koffie/thee break

12:15 - 13:00 uur    
Inspiratierondes met actuele stellingen over het Leermeesterschap.

13:00 - 14:00 uur    
Lunch, netwerken en uitreiking certificaten.

Vanaf 14:00 uur     
Beursbezoek

16.00 uur               
Afsluitende borrel in de netwerklounge.

Over de workshops
De workshops tijdens de Leermeesterdag worden verzorgd door SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO. Na inschrijving voor de Leermeesterdag krijg je de mogelijkheid om jouw voorkeur voor één van de drie workshops op te geven. Je ontvangt hierover begin september een mail.
 

 • Workshop Time Management: Horeca Stichting Nederland
  Krijg tips om beter doelen te stellen en heldere prioriteiten te bepalen, zodat je meer rust krijgt én meer bereikt in minder tijd! Tijdens deze workshop krijg je inzicht in de blokkades die je hinderen in je eigen Time Management.
 • Generatie Z, de uitdaging waar de leermeester voor staat: Picabia Opleidingen
  Wat zijn de do & dont’s om een generatie die altijd mobiel is blijvend te motiveren, enthousiast te maken en te houden? Tijdens deze workshop hoe je de leerling, waarvoor het internet een levensbehoefte is, kunt triggeren om een professional te worden in de meest dynamische branche die er bestaat!
 • Workshop Coachen en begeleiden: Stichting Horeca Onderwijs
  Tijdens deze workshop toets jij je skills aan de hand van drie overdrachtsmethoden: introductie, de overdracht en de feedback. Ga aan de slag met nieuwe methodieken die je meteen kunt gaan toepassen op de eigen werkvloer.

Aanmelden
Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van SVH. Heb je een vraag? We helpen je graag via marcom@svh.nl of 088-050 1500.

- Koop hier je ticket -

Waarom we leermeesters zo moeten koesteren
Leermeesters zijn gemiddeld nog geen 33 jaar als ze hun diploma SVH Leermeester halen. De grootste groep die vandaag de dag slaagt voor het diploma is tussen de 22 en 26 jaar. Lees in het SVH Magazine een uitgelicht artikel over leermeesters.

Deel dit artikel via

Lees verder

11 jul. 2019
Horecadocent? Bezoek het SVH DocentEvent tijdens Gastvrij Rotterdam!

Ben jij docent in het horecaonderwijs? Bijvoorbeeld binnen het mbo, praktijkonderwijs of particulier onderwijs? Kom dan zeker naar het SVH Horeca DocentEvent woensdag 25 september tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Haal je onderwijshart op bij Meneer Megens (Leraar van het Jaar 2019) en deel je passie voor de horeca tijdens inspirerende workshops van onder meer chef-kok en kookdocent Mounir Toub (bekend van o.a. 24Kitchen en Omroep MAX). Zien we je dan?

2 sept. 2019
SVH volop aanwezig tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam

Zien we je in Rotterdam tijdens Gastvrij van maandag 23 tot en met woensdag 25 september in Ahoy? Kom gezellig bij ons langs! Je vindt ons in hal 6, bij stand 6.304. Bezoek ook het SVH Opleidersplein met stand 6.305, de Leermeesterdag of het SVH Horeca DocentEvent!

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.