Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden en privacyverklaring voor meer informatie.
Sluit

Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

4 jul. 2019

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam (23 t/m 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Een dag die je als leermeester echt niet wilt missen, want je steekt ontzettend veel op over je vakgebied én je wisselt ervaringen en ideeën uit met andere leermeesters.

Met passie en vakmanschap brengen leermeesters het horecavak over op volgende generaties. Dat levert een grote bijdrage aan gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Leermeesters zijn ontzettend belangrijk voor de horeca! Reden genoeg dus voor SVH en FNV Horeca om elk jaar de Leermeesterdag te organiseren. Op deze manier blijven leermeesters up-to-date. Jij komt toch ook? Neem vooral je collega-leermeesters mee!

- Koop hier je ticket -

Leermeesterdag

  • Datum: dinsdag 24 september 2019
  • Tijd: 10:00 tot 17:00 uur
  • Locatie: Rotterdam Ahoy
  • Kosten: 15 euro per persoon
  • Je ontvangt op de dag zelf een gratis toegangskaart voor de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.
  • Wist je dat de Leermeesterdag in het teken staat van ontwikkeling en scholing en dat je werkgever hiervoor opleidingsbudget heeft?
  • Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Programma

10:00 - 11:00 uur    
Ontvangst en opening met toonaangevende spreker uit het horecavak 

11:00 - 12:00 uur    
Interactieve workshop van erkende opleiders HSN, Picabia en SHO

12:00 - 12:15 uur   
Koffie/thee break

12:15 - 13:00 uur    
Inspiratierondes met Beste Leerbedrijven Horeca

13:00 - 14:00 uur    
Lunch en uitreiking certificaten

Vanaf 14:00 uur     
Beursbezoek inclusief bezoek aan stands SVH en FNV Horeca  

16.00 uur               
Afsluitende borrel in de netwerklounge

Aanmelden
Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop van SVH. Heb je een vraag? We helpen je graag via marcom@svh.nl of 088-050 1500.

- Koop hier je ticket -

Waarom we leermeesters zo moeten koesteren
Leermeesters zijn gemiddeld nog geen 33 jaar als ze hun diploma SVH Leermeester halen. De grootste groep die vandaag de dag slaagt voor het diploma is tussen de 22 en 26 jaar. Lees in het SVH Magazine een uitgelicht artikel over leermeesters.

Deel dit artikel via

Lees verder

2 apr. 2019
Exclusieve Leermeestertour bij leerbedrijven aan de top

Na het succes van vorig jaar organiseren FNV Horeca en SVH ook dit jaar de speciale Leermeestertour. Leermeesters in de horeca bieden we de kans een kijkje in de keuken te nemen bij twee bijzondere leerbedrijven: de winnaar (Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden) en runner up (Hotel Okura Amsterdam) van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019!

8 jan. 2019
Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019

Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is op dinsdag 8 januari Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.

SVH Meesterschenkers, daar staan wij achter.