Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.

Sluit

Nieuws

4 jul. 2019
Kom naar de Leermeesterdag 24 september in Rotterdam Ahoy

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam (maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019) organiseert SVH samen met FNV Horeca voor het derde jaar op rij de Leermeesterdag. Chef-kok en kookdocent Mounir Toub, bekend van onder andere 24Kitchen en Omroep MAX, verzorgt de opening van de Leermeesterdag en vertelt hoe hij tijdens zijn kooklessen op school de jongste generatie horecamensen coacht en begeleidt. Daarnaast geven SVH erkende opleiders HSN, Picabia Opleidingen en SHO inspirerende workshops. Op deze manier blijf jij als leermeester helemaal up-to-date! Kom je ook?

1 jul. 2019
Eerste diploma's SVH Gastronomie uitgereikt

Op maandag 1 juli hebben deelnemers van het Alliance College een primeur gepakt: zij hebben als allereerste het diploma SVH Gastronomie in ontvangst genomen. De feestelijke diploma-uitreiking vond plaats in restaurant Ciel Bleu** in het Okura hotel te Amsterdam.

26 jun. 2019
Auteur Ellen van Kooten aan het woord over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca

Een flinke dosis praktijkervaring, dat is wat in de PlanBoek-titels de boventoon voert. SVH stelde auteur Ellen van Kooten een paar vragen over het vernieuwde Bedrijfseconomie voor de horeca en de link met de praktijk.

26 jun. 2019
Kom 4 juli naar de BAS & KAS netwerk- en informatieborrel

Na het suc­ces van het BAS & KAS Talk­ing Din­ner en de infor­matieda­gen is het tijd voor nog een event. Kom jij ook naar de BAS & KAS netwerk- en infor­matiebor­rel donderdag 4 juli in Ams­ter­dam? Van 17:00 tot 20:00 uur ont­van­gen wij je graag op het Bid­Food Food­Yard in Amsterdam.

25 jun. 2019
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in Restaurant One* in Roermond de Klasbak Trofee 2019.

24 jun. 2019
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 van start!

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan! Dit jaar maken leermeesters voor het eerst kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

11 jun. 2019
Vijf toptalenten door naar volgende ronde Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019

Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. De vijf toptalenten behaalden op maandag 3 juni 2019 de hoogste score van de 24 kandidaten.

7 jun. 2019
Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend

Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarlem. Post krijgt een wildcard van het bestuur van Bocuse d’Or.

3 jun. 2019
Strijd om de 18e Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 losgebarsten

De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 heeft 24 kandidaten geselecteerd voor de voorronde van de 18e editie. Deze 24 jonge talenten op het gebied van gastheerschap zijn door naar de 2e ronde van deze prestigieuze wedstrijd. Deze ronde vindt vandaag plaats bij het ROC Mondriaan. 

27 mei 2019
Vier kandidaten door naar Nederlandse finale van Bocuse d’Or

Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. In 1 uur en 25 minuten moesten de kandidaten hun gerecht op 5 borden presenteren aan de vakjury.

Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.