Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.
Deze site maakt gebruikt van cookies. Door verder te gaan ga je hiermee akkoord. Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij vanwege een internetstoring niet bereikbaar per telefoon en chat. We willen je vragen een mail te sturen naar info@svh.nl, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Onze excuses voor het ongemak.
De SVH meestertitel is de hoogste graad van vakbekwaamheid die iemand in de horeca kan behalen.
Welkom in de omgeving voor opleiders! Hier is het mogelijk om via de actie aan de rechterkant (project)examens te bestellen of als SVH Leermeester+ de SVH Praktijkbewijzen aan te vragen als je bent ingelogd én de juiste rechten hebt. Wil je ook (project)examens bestellen of SVH Praktijkbewijzen aanvragen? Neem dan contact met ons op.
SVH organiseert verschillende activiteiten voor de horecabranche.
Op maandag 11 maart is Ronnie Brouwer, Restaurantmanager/Sommelier bij Restaurant De Kromme Dissel* in Heelsum, geïnaugureerd tot 34ste SVH Wijnmeester. Tijdens de inauguratie ontving Ronnie het Meesterlint en het SVH Meesterdiploma.
Op maandag 11 maart hebben de cursisten van Dok030, na het succesvol afleggen van het examen, als allereerste het branchediploma SVH Pizzaiolo in ontvangst genomen. Het diploma voorziet in de behoefte van de branche aan meer geschoolde, ambachtelijke pizzabakkers.
Eind 2018 heeft SVH, samen met KHN - Koninklijke Horeca Nederland, uitgebreid onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt in de horeca anno nu. Op de Horecava RAI Amsterdam zijn de eerste details al bekendgemaakt. Misset Horeca brengt nu de verdere inhoud van de rapportage naar buiten. Hoe kun je als ondernemer inspelen op de veranderingen?
Een primeur: particuliere opleider MHD Services start binnenkort een opleiding voor marketing en sales waarbij de boeken uit de PlanBoek-serie voor ondernemers worden gebruikt. In de boeken staat marketinggericht denken en ondernemen centraal. De opleiding, specifiek voor de Nederlandse horecabranche, is vooral praktijkgericht en bedoeld voor (toekomstige) horecamedewerkers en zal eind maart van start gaan.
Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkenningskeurmerk ontvangen voor de brancheopleiding SVH Keukenassistent. Het is de eerste opleiding, opgezet door en in het bedrijf zelf, die erkend is volgens de kwaliteitseisen van de SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen.
Op dinsdag 12 en woensdag 13 februari 2019 vindt de Horecatalentendag in de DRU Cultuurfabriek in Ulft plaats. SVH is hierbij aanwezig met een kleine stand en tijdens het Lagerhuisdebat.
Van maandag 11 t/m woensdag 13 februari vindt in Assen de HorecaEvenTT plaats. Je vindt ons bij standnummer 4880, samen met FNV Horeca.
Oktober 2018 startte Dok030 in Utrecht met een uniek scholingsproject: de opleiding tot ‘pizzaiolo’, mét baangarantie. Vandaag doen de eerste cursisten, na het vijf maanden durende opleidingstraject, het pilotexamen. Slagen zij voor het examen dan ontvangen zij als allereerste het branche-erkende SVH diploma Pizzaiolo.
Op 25 januari 2019 is oud-directeur van SVH, Hermann Molenkamp, overleden.
De zoektocht naar getalenteerde chefs die ons land culinair kunnen vertegenwoordigen in de Europese en Wereldfinale van Bocuse d'Or is weer begonnen!
Eetbare kunstwerkjes, daar staan wij achter.